Quicksilver Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2012 Mam problem hrali jsme hry a pak jsem hru vypnul a uz to nenabehlo. Kdyz zapnu Xko tak nabehne logo 360 a dal nic.Kdyz vytahnu HDD tak nabehne normal Xbox360 menu. Da se tohle nejak opravit ? Diky ps: XEXmenu nabehne dal jsem na usb profil a dostal se tam pres DVD. Pokud tam dam HDD xko se sekne :_( Je mozny ze je na HDD nejakej problem ,ale jak to tam dostanu ,aby jsem se dostal na HDD ? Napadlo me jedine rozdelat HDD a napojit ho na pc.Neco je tam spatne,ale je to dost divny :_( edit : zapnul jsem xko pres DVD mechaniku a je tam modra obrazovka XELL REOLADED a lita tam typing ...porad dokola to same. Edit 2: Uz me to jede ,ale pise me to FSD Crash ... dostal jsem se na FTP Takze ho kompletne smazu a potrebuju jen stahnout posledni verzi a prekopiruju verzi snad to pomuze. // Takze problem delal soubor : launch.ini dal jsem ho pryc a hned me naskocil original menu Xka ,potom jsem dal smaznout FSD a vsechny jeho soucasti a nainstaloval nejnovejsi. Vse slape ... nechapu jak se tohle mohlo poskodit. Citovat
=Trolik= Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2012 Nahod posledni DB + novej DL a mas klid :-) Citovat
Quicksilver Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 9, 2012 DB mam 14719 akorat jsem nemel Dash Launch 2.32 tak jsem ho tam hodil a pres instalator nainstaloval a kdyz se me to ptalo na nastaveni launch.ini nechal jsem puvodni a dal B snad je to takhle ok.Zatim to frci.Diky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.