Quicksilver Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Mam problem hrali jsme hry a pak jsem hru vypnul a uz to nenabehlo. Kdyz zapnu Xko tak nabehne logo 360 a dal nic.Kdyz vytahnu HDD tak nabehne normal Xbox360 menu. Da se tohle nejak opravit ? Diky ps: XEXmenu nabehne dal jsem na usb profil a dostal se tam pres DVD. Pokud tam dam HDD xko se sekne :_( Je mozny ze je na HDD nejakej problem ,ale jak to tam dostanu ,aby jsem se dostal na HDD ? Napadlo me jedine rozdelat HDD a napojit ho na pc.Neco je tam spatne,ale je to dost divny :_( edit : zapnul jsem xko pres DVD mechaniku a je tam modra obrazovka XELL REOLADED a lita tam typing ...porad dokola to same. Edit 2: Uz me to jede ,ale pise me to FSD Crash ... dostal jsem se na FTP Takze ho kompletne smazu a potrebuju jen stahnout posledni verzi a prekopiruju verzi snad to pomuze. // Takze problem delal soubor : launch.ini dal jsem ho pryc a hned me naskocil original menu Xka ,potom jsem dal smaznout FSD a vsechny jeho soucasti a nainstaloval nejnovejsi. Vse slape ... nechapu jak se tohle mohlo poskodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Nahod posledni DB + novej DL a mas klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 DB mam 14719 akorat jsem nemel Dash Launch 2.32 tak jsem ho tam hodil a pres instalator nainstaloval a kdyz se me to ptalo na nastaveni launch.ini nechal jsem puvodni a dal B snad je to takhle ok.Zatim to frci.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.