iICE2 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Ahoj, docela mi vrta hlavou funkce televizoru Smart TV. Pokud v menu na polozku kliknu, mam tam pouze internetovy prohlizec Opera. Daji se nejak pridat imdalsi aplikace nez jen webovy prohlizec? Napr. YouTube, Twitter, Facebook, .. Zkousel jsem a na nic jsem neprisel, diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 ma to vobec obsahovat? http://www.thomsontv.eu/resources/Product/119/en-US/ProductCard.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iICE2 Odesláno Duben 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Ano ma, podivej se na stranu 2, nadpis: INTERNET SERVICES: - internet browser - YouTube - Yahoo! Widgets - SmartTV apps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 ja mam Samsung UE40D6100 a zase tam nikde nemůžu najit webovej prohlížeč ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Ano ma,podivej se na stranu 2, nadpis: INTERNET SERVICES: - internet browser - YouTube - Yahoo! Widgets - SmartTV apps INTERNET SERVICES Internet browser - Opera YouTube - No/R-able Yahoo! Widgets - No SmartTV apps - Retrofitable Takze tak nejak :D Psychos:ja mam Samsung UE40D6100 a zase tam nikde nemůžu najit webovej prohlížeč ??? Odkial mas informaciu, ze ma aj web prehliadac? Pred kupou si treba zistit moznosti TV, lebo je potom majitel prekvapeny ako ty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 prodejce uváděl že ma webovej prohlížeč a přitom ho nema no......tak kecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 neznate nějaky česky forum nebo stranky o Smart TV ??...třeba jaky sou aplikace atd ?? ps. sry za DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.