iICE2 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2012 Ahoj, docela mi vrta hlavou funkce televizoru Smart TV. Pokud v menu na polozku kliknu, mam tam pouze internetovy prohlizec Opera. Daji se nejak pridat imdalsi aplikace nez jen webovy prohlizec? Napr. YouTube, Twitter, Facebook, .. Zkousel jsem a na nic jsem neprisel, diky :-) Citovat
trezzor Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2012 ma to vobec obsahovat? http://www.thomsontv.eu/resources/Product/119/en-US/ProductCard.pdf Citovat
iICE2 Odesláno Duben 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 8, 2012 Ano ma, podivej se na stranu 2, nadpis: INTERNET SERVICES: - internet browser - YouTube - Yahoo! Widgets - SmartTV apps Citovat
Psychos Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 ja mam Samsung UE40D6100 a zase tam nikde nemůžu najit webovej prohlížeč ??? Citovat
trezzor Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 Ano ma,podivej se na stranu 2, nadpis: INTERNET SERVICES: - internet browser - YouTube - Yahoo! Widgets - SmartTV apps INTERNET SERVICES Internet browser - Opera YouTube - No/R-able Yahoo! Widgets - No SmartTV apps - Retrofitable Takze tak nejak :D Psychos:ja mam Samsung UE40D6100 a zase tam nikde nemůžu najit webovej prohlížeč ??? Odkial mas informaciu, ze ma aj web prehliadac? Pred kupou si treba zistit moznosti TV, lebo je potom majitel prekvapeny ako ty :D Citovat
Psychos Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2012 prodejce uváděl že ma webovej prohlížeč a přitom ho nema no......tak kecal Citovat
Psychos Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2012 neznate nějaky česky forum nebo stranky o Smart TV ??...třeba jaky sou aplikace atd ?? ps. sry za DP Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.