radiel Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Zdar slyšel jsem že hry pro xbox vychází častěji v 1080P a na ps 3 v 720p viz. silent hill HD, nevim zda je her vic, ale nechce se mi verit ze by to ps3ka nezvladla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Je jen pár her ve full HD jak na PS3, tak na xbox 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 no popravdě i plno her neběží ani v těch 720p ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 a je pravda že nektere xboxové hry jsou ve vyssím rozliseni .Bavil jsem se s jednim fanboyem xka a ten mi řekl že hral tomb raider :underworld ve vyssim rozliseni nez na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 No, že "hrál" ve vyšším rozlišení neznamená nic. Obě konzole zvládají upscaling na 1080p docela bez problémů. Je to ovšem něco jiného, než nativní rozlišení 1080p. Takových her je minimum pro obě konzole. Typický příklad je ten Silent Hill HD. Pro obě konzole je základ 720p, a možný upscale do 1080p. No a popravdě, zrovna tahle kolekce moc bodů za grafiku nezíská už z principu, pořád se jedná o PS2 hry, pouze převedené do vyššího rozlišení. Bavit se s fanboyem nemá nikdy smysl, říkají blbosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radiel Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 rekl ze primo na krabici sh hd pro xko ma napsano 1080p a pro ps3 720p.on ma obe konzole a proto vybral verzi na xko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 No ovšem, na krabici jsou napsaná rozlišení které hra podporuje, tedy i ta, do kterých se upscaluje. A často tam bývají chyby. Ale jak říkám, zrovna u téhle kolekce je to jedno. Vždyť jsou to PS2 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radiel
Zdar slyšel jsem že hry pro xbox vychází častěji v 1080P a na ps 3 v 720p viz. silent hill HD, nevim zda je her vic, ale nechce se mi verit ze by to ps3ka nezvladla
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.