Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hlasová komunikace

tomike

Otázka

Zdravím. Mám v plánu si koupit sluchátka k ps3 (http://cz.playstation.com/ps3/peripherals/detail/item422281/Bezdr%C3%A1tov%C3%A1-stereo-sluch%C3%A1tka-s%C2%A0mikrofonem/). Je na nich i mikrofon. Vím, že hlasovou komunikaci můžu používat během multiplayeru, ale zajímalo by mě, jestli jde povídat s přátely na psn. (Něco na principu skypu) Docela bych takovou možnost uvítal.

Předem dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no pročetl jsem si ten topic co tu o těch sluchátkách je založený, a rozhodně si je koupím !! a koupím rovnou nový, dají se sehnat i do 2 tisíc :) už se těším až to vyzkouším u Battlefielda.. bohužel si musím ještě chvíli počkat než budou centíky :D

Odkaz ke komentáři

• -1
a jsou nějaký sluchátka podobný těmto, co by šli s Ps3 spárovat ? headset nechci.. chtěl bych prostě pořádný sluchátka na hraní, a nejlíp s mikrofonem a bezdrátový.. nebo alespoň bezdrátový co by se napojily na bednu

Doporučuji ty originální Sony. V bazaru koupíš jako nový za cenu kolem 1500 a máš jistotu že to bude bezproblému fungovat. Navíc zvuk je parádní, jak vstup tak výstup.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu