tomike Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Zdravím. Mám v plánu si koupit sluchátka k ps3 (http://cz.playstation.com/ps3/peripherals/detail/item422281/Bezdr%C3%A1tov%C3%A1-stereo-sluch%C3%A1tka-s%C2%A0mikrofonem/). Je na nich i mikrofon. Vím, že hlasovou komunikaci můžu používat během multiplayeru, ale zajímalo by mě, jestli jde povídat s přátely na psn. (Něco na principu skypu) Docela bych takovou možnost uvítal. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Ano jde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomike Odesláno Duben 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 nemusíš kupovat ani tyto sluchátka ps3 komunikuje s jakym koli hands free k telefonu přes modrej zub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 a jsou nějaký sluchátka podobný těmto, co by šli s Ps3 spárovat ? headset nechci.. chtěl bych prostě pořádný sluchátka na hraní, a nejlíp s mikrofonem a bezdrátový.. nebo alespoň bezdrátový co by se napojily na bednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 no pročetl jsem si ten topic co tu o těch sluchátkách je založený, a rozhodně si je koupím !! a koupím rovnou nový, dají se sehnat i do 2 tisíc :) už se těším až to vyzkouším u Battlefielda.. bohužel si musím ještě chvíli počkat než budou centíky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Ono je má strašně málo obchodů u nás skladem, prakticky žádný. Ale pokud je někde objevíš do 2k tak ber všema deseti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-1 deepthroat1468623923 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 a jsou nějaký sluchátka podobný těmto, co by šli s Ps3 spárovat ? headset nechci.. chtěl bych prostě pořádný sluchátka na hraní, a nejlíp s mikrofonem a bezdrátový.. nebo alespoň bezdrátový co by se napojily na bednu Doporučuji ty originální Sony. V bazaru koupíš jako nový za cenu kolem 1500 a máš jistotu že to bude bezproblému fungovat. Navíc zvuk je parádní, jak vstup tak výstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomike
Zdravím. Mám v plánu si koupit sluchátka k ps3 (http://cz.playstation.com/ps3/peripherals/detail/item422281/Bezdr%C3%A1tov%C3%A1-stereo-sluch%C3%A1tka-s%C2%A0mikrofonem/). Je na nich i mikrofon. Vím, že hlasovou komunikaci můžu používat během multiplayeru, ale zajímalo by mě, jestli jde povídat s přátely na psn. (Něco na principu skypu) Docela bych takovou možnost uvítal.
Předem dík.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.