DeSmond Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Crytek se dnes vytasil, ze brzy oznami novou hru a mnoho z nas cekalo, zda to nahodou nebude pokracovani oblibeneho Crysis. A v EA to nekdo "zpackal" a pustil na Origin preordery ke Crysis 3 ;) P.S.: Možná přijde i luk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 taky jsem na to koukal, já rozhodně do C3 pujdu, oba předchozí díly mě vyhovovali, jen jsme zvědavej do jakého prostředí bude hra zasazená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 taky jsem na to koukal, já rozhodně do C3 pujdu, oba předchozí díly mě vyhovovali, jen jsme zvědavej do jakého prostředí bude hra zasazená... Luk = středověk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Co jsem nekde videl, tak to zas vypada na mestske prostredi jako v Crysis 2, ale asi ve vetsim rozpadu :) Mestska dzungle? Uvidime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Treba to nezpackaly mohl to byt umysl aby se staly tet stredem pozornosti .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 něco jakoENCLAVE TO THE WEST jo tak to by se mi líbilo, ale jinak město jako takový co bylo v C2 už bych moc nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Presne spis neco takoveho.... Tady obrazek...... Proste mesto na kraji rozpadu ;) Kompromis mezi dzungli a mestem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 no tak to jsem zvědavej na toho 16.4. co k tomu řeknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Na me narozky :) No umel bych si predstavit i hezci darky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 No když už říkáte kdy máte ty narozky tak ja je taky mam na to odhaleni 16.4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Tak jsem mel preci jen pravdu :) http://www.zing.cz/novinky/11029/crysis-3-vyjde-pry-na-jare-2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 to je jasný...když už se taková spekulace objeví tak to není vaření z vody:-) stejně víc se dozvíme na tvoje narozeniny:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Tak je to oficialni jak jen to jde, Crytek se vytasil i s novym infem, screeny a dokonce uz i oficialnim coverem, vice zde ;) http://www.zing.cz/novinky/11101/strilecka-crysis-3-oficialne-oznamena No, ty "nanobubliny" znej uz dost pritazene za vlasy :) Ale predpoklaam, ze se to v tomhle bude podrizovat hratelnosti, konkretne asi sandboxove :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 zvednout obtiznost, zvednout FPS a ja budu maximalne spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 no já si to pořídím, ale bude to asi už strašná slátanina:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 FPS bylo ny xbox vpoho :) Kazdopadne ja do toho pujdu, Crysis 2 se ke me dostal spis tak nahodou, jednicku jsem doted nedohral a musim rict, ze me to hodne bavilo a vsechno to dosavadni info o C3 vypada hodne nadejne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathers Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Lol Crysis se dal asi na starověký zbraně :D (Joke). Zajímavá novinka. Pěknej screen http://www.rockpapershotgun.com/images/12/apr/c31b.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 pro mnohe je tato zbran modernejsi nez buhvi jaka strelna zbran... :) kazdopadne crysis3 bude zas o tom co noveho crytek udelal s jejich enginem na DX11. Na konzolich to zas bude asi kompromis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Ja myslim ze dost vyslechnou fanousky a pokusi se udelat zas trosku jine Crysis, snad to bude vic sandboxove, rozdeleni do 7 regionu by tomu odpovidalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Ja myslim ze dost vyslechnou fanousky a pokusi se udelat zas trosku jine Crysis, snad to bude vic sandboxove, rozdeleni do 7 regionu by tomu odpovidalo.... Dost VYSLECHNOU fanousky???!!!Panove vy uz jste zapomeli jak se crytek choval ohledne Crysis 2 ? Zavitali jste nekdy na oficial stranky mycrysis.com?!(kazdej nadava, jak DICE sere na Battlefield 3 komunitu,ale oni aspon neco delaji.Crytek na svou komunitu sere do ted) Sice je to moje best multiplayer game (kdo me zna, vi proc), ale dodnes neopravili nejake chyby a to nemluvim o DLC mapach!!! Do Crysis3 rozhodne pujdu-musim:) Ale rozhodne si pockam na prvni odezvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Nevim no pro me je crysis single na multak mam jine, lepsi hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Něco jsem po stránkách vyštrachal a napsal jsem to do článku :) http://fromwest.cz/crysis-3-s-oblekem-neni-konec/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Omlouvám se za svůj názor,ale podle mě takovýhle hry na konzole nepatří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Prvni teaser trailer, vice pak uz 24.4. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 graficky to asi bude fakt bomba, jen se trochu bojím toho zarostlího NY. ale zase kam to prostředí jinam zasadit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.