jenko Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Zdar, mám starší Xbox 360 Arcade kúpený v roku 2009. Mám dosť starý flash naňom urobený v dobre kúpenia. Chcel by som sa opýtať či sa mi ho oplatí zase rozjazdiť a dať preflashovať, keď som niekde čítal, že onedlho výjde Xbox 720 :D Ďakujem. PS: Sorry za slovenčinu ale čestina mi moc nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommygun Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 to se rozhodne neda rict zanedloho, to bude podle me trvat klidne rok a pul nez se zacne prodavat a nebo i klidne dele. Navic flash stoji 500 kc (20 euro) takze v tvem pripade doporucuji do toho urcite jit. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 jj taky bych to tak videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Necekj, kratke by to urcite nebylo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenko Odesláno Duben 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Ďakujem. Ak prejdem tak rád budem učinkovať tu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Rozhodně vyplatí, nová konzola bude ještě dlouho trvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.