Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jakou koupit PS3 ?

JanKrumbach

Otázka

Vzhledem k tomu co mě potkalo na mé PS3 milované 60.Jak píši níže,/YLOD/_Nechci prodlužovat agónii,a půjdu pro novou.Zajímalo by mě,jakou verzi vybrat ,120 Gb ,320 . A taky jestli jsou mezi nimi rozdíly,na co si dát pozor pri koupi,,jakou verzi preferujete, a tak dále.Cena nerozhoduje.Jsou třeba obchody s lepším zbožím,vím,že elektro se řadí do tříd kvality a jde o to jakou obchod nakoupí no atd.

Díky za rady.

JK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Já mám PS3 z ElectroWorldu, pobočku mají skoro v každým větším měste, takže se to dá krásně reklamovat. Vybral jsem si "jen" 120gb verzi. PS3 mám jen na hry, takže to nezaplním asi nikdy. Tyhle nový revize už jsou v pohodě - jsou spolehlivý, málo topěj, maj malou spotřebu a nejsou hlučný. Jen se trochu liší v designu. Určitě bych šel do nejnovější revize.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj

Tak jestli si bereš slimáka tak si vem toho 320gb. Třistadvacítky jsou poslední revize a liší se od starších stodvacítek tím, že nemají nad tlačítkem eject led diodu. Taky tam byly nějaký úpravy chlazení pokud se nemýlím. Jo a o těch třídách nic nevím ale jestli ti nezáleží na ceně tak to vem z CZC.CZ. Já jsem ji tam koupil o vánocích a pořád jede (musím zaklepat) :D

Odkaz ke komentáři

• 0

God Raptor: no já mám FAT 80GB, už má několik let napařeno a pořád jede ! :D

osobně bych raději vzal tu 160tku protože harddisk stejně nepotřebuješ, pokud ve velkým nenakupuješ hry na PSN.. jak už jsem řekl, mám 80GB a nemám šanci to zaplnit jelikož na hudbu a filmy používám Media server takže vše co mám v Pc si přehraju v Psku... ale jestli mezi těmito verzemi není velký cenový rozdíl tak si klidně vem 320, a jestli ti nezáleží na penězích tak vlastně nevím co řešíš.. prostě to kup !! :D

Odkaz ke komentáři

• 0

hele jestli hodláš kupovat digitalní distribuci her určítě kup 320 GB verzi ja uz mam jen par desitek GB. Jinak stejne se pred koupi nedozvis jakou revizi kupujes. Je to jak u všeho jen o štěstí :) jsou lidi kterým zarzava konzolo po update fw a jsou lidi jako ja kterym konzole za rok provozu zamrzla jen 1 :) Jeste pokud ti konzole umre v zaruce dostanes uplne novou

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj

Tak jestli si bereš slimáka tak si vem toho 320gb. Třistadvacítky jsou poslední revize a liší se od starších stodvacítek tím, že nemají nad tlačítkem eject led diodu. Taky tam byly nějaký úpravy chlazení pokud se nemýlím. Jo a o těch třídách nic nevím ale jestli ti nezáleží na ceně tak to vem z CZC.CZ. Já jsem ji tam koupil o vánocích a pořád jede (musím zaklepat) :D

Moje 120gb už taky nemá eject diodu, nemá lesklý boky a ten stříbrnej kus kolem tlačítek je lesklej černej.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu