Dungeonmaster Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Zdravim lidi mam takovy problem chtel bych si nastavit kinect abych ho mohl ovladat hlasem ale nejak se mi to nedari nakalibroval jsem microfon na kinectu ale stale to nechce nic delat jak ste to delali vy? delal jsem to i podle navodu na xbox.cz ale nejde mi to. Diky za rady :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 vzdyt neni podpora pro cz musis si prepnout lokalizaci konzole na anglickou nebo americkou trebas pak ti to pujde samozrejme v en Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Duben 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 jo to sem nastavil taky a mluvim anglicky ale proste to nemaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 no buhvi jak je to s citlivosti ale v me3 to docela funguje jednou jsem to zkousel v nxe a taky to slo nepamatuju si jak dobre ale slo projel si celou kalibraci hlasovou atd nemas na ten kinect vyplej mikrofon v nastaveni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Duben 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 celou kalibraci jsem dojel az do konce a na kinectu mam zaple vse. chtel jsem listovat v menu atd hlasem jen vyzkouset jak to slape hru na to zatim zadnou nemam ale cekam na Ghost Recon future soldier tak tam to snad pujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.