Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

2x PS3 a jeden účet

Pepino100

Otázka

Zdravím mám problém s přihlášením se na PS store. Pořídil jsem si druhou PS3 synovy do pokoje. Založil jsem mu podřadný účet na storu. A mám dva problémy. Když se chci na novou PS3(nová není, je kupovaná na aukru ale je nově v domácnosti) přihlásit přes svůj účet hází mi to hlášku že mi přijde na mail nějaký odkaz a mám si změnit heslo. Ovšem ten odkaz mě odkazuje na neexistující stránku. poradíte mi někdo jak to obejít abych se bez problémů přihlásil? A druhý dotaz dá se někde zjistit jaký jsem nastavil datum narození? Pokud se přihlašuji na synův účet tak na té nové konzoly mě to žádá o datum narození a po zadání mi to píše něco jako že to nebylo zadané jak mělo. Takže jsem se při registraci účtu někde sekl. Dá se to opravit?

Předem vám děkuji za info. Pokud tady už někde tohle téma je tak se omlouvám. Já ho nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu