Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jaký mám flash?


heylool

Otázka

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pohledem to nijak nepoznáš, ani v nastavení xboxu to poznat není. Jediná metoda jak přijít na to, jaký máš flash, je vyzkoušet hry, které ti jdou. Prodejce ti měl říct, jaký flash tam je. Nejnovější verze je LT+ v3.0 se kterou se dají hrát hry v novém formátu XGD3 (většinou mají AP2.5 ochranu). Hry s AP2.5 raději nezkoušej, dokud si o tom něco nenastuduješ. Celkově dokud nenastuduješ, jak vypalovat a jak kontrolovat, tak nic nezkoušej, riskuješ BAN konzole (znemožnění připojení na Live a hraní online).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Vyhrál jsem v aukci xbox s banem (taky mi to mohl říct předem).

Nové hry hrát chci, live nechci, mám ban - tedy nemůžu instalovat na HDD (chtěl bych, ale unban na HDD prý už neexistuje), tedy RGH je mi k ničemu. Takže musím do flashe a vypalovat. Či?

Špatně jsi to pochopil ! Unban na HDD neexistuje proto že není potřeba . To co dříve bylo už dávno neplatí . Žádný HDD už není při banu na konzoli zabanován a i HDD na zabanované konzoli funguje naprosto normálně ( hry na něj jdou instalovat ) !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jo takhle, špatně jsem pochopil... momentálně mi nejdou instalovat hry, xbox píše hlášku: Installation of this game isn't supported... z tohoto jsem vygooglil, že mám ban... tedy stačí aktualizovat Dash nebo musí pomoct flasher, abych mohl instalovat? Omlouvám se za blbé otázky, ale xbox mám druhý den, těch nových informací je kotel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdarec....A zkoušel jsi hru spustit?A máš vypalovany hry?A jakou hru jsi zkoušel?Hláška znamená: Instalace hry není podporovanná....Bann zjistíš tím,že když se přihlásíš na xbox live tak ti to hodí okno.A v něm je napsany,že máš zablokovanej xbox do roku 9999.Takže se už na xbox live nikdy nedostaneš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Podívej se jakou verzi DashBoardu máš. Nejspíš budeš moci updatovat na novější verzi bez ztráty flashe, ale ne na úplně nejnovější, pokud nechceš konzolu nechat znovu flashnout na aktuální verzi flashe. Tak budeš moct instalovat hry na HDD. Jak na to ti poradíme, jakmile zjistíš co máš za DB ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ano, to je dash, kde přišla "novinka" v podobě zakázání instalace na HDD při banu. Ale už další, vydaný asi o půl roku později (9199) instalaci zase umožnil.

Viz. zde: http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software

Každopádně, abych se vrátil k úplně původní otázce. Pokud si chceš zahrát nové hry a nezáleží ti na Live (jak jsi psal), nech si udělat RGH. To je pro tebe nejlepší možnost. Pokud z nějakého důvodu nechceš, tak odnes Xbox k nějakému flasherovi, a ten ti nainstaluje nejnovější flash a nejnovější dashboard.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
tak mám dashboard 2.0.8955.0

To máš hodně starý DB, momentálně můžeš tedy spouštět hry max s Wave 6. Aby jsi nepřišel o flash, máš možnost aktualizovat maximálně na 2.0.12625.0 a hry budeš moct hrát do Wave 11. Pokud bys chtěl hrát novější hry a XGD3 hry, potřeboval bys už nový flash (LT+ v3.0) a aktualizovat bys mohl na nejnovější DB. Pokud nechceš chodit na Live, stačí verze 2.0.13599.0.

Pokud plánuješ RGH je to v podstatě nejlepší řešení, ale je potřeba se s tím pak trochu naučit pracovat. Cena se pohybuje myslím kolem 1500kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu