lPeterl Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Ahoj, moje milá mechanika xboxu mi poškrábala DVD od Forzy 4 která je vypůjčená od kamaráda, DVD je teď nefunkční tak jsem objednal čistící pastu(http://www.conrad.cz/opravna-lestici-pasta-na-cd-dvd-blu-ray.k777887) která nezafungovala, škrábanec tam furt je. Tak by mě zajímalo jak jde z DVD odstranit škrábanec ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Pokud vim tak pokud je moc hlubokej tak to rovnou vyhod :cry: ale skus se zeptat nekde kdy hry primo prodavaj a tam ti reknou rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Zkus prodejny JRC (Game czech), tam provádějí profesionální odstranění škrábanců (leštění DVD na speciální brusce/leštičce) za 50,- Kč. Pokud škrábanec nezasahuje do datové vrstvy, mělo by to pomoci, mně to takhle zachránilo už dvě DVD, ale naopak jedno nezachránilo ani dvojnásobné broušení, záleží skutečně na hloubce škrábance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERVISMAX Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 Provádíme renovace,opravy cd,dvd disků.1 cyklus obsahuje dle poškození 1-4 cyklech broušení a 2 cyklech leštění pro hluboké poškrábání poškozených médií . www.servismax.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.