NuDiXs Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Zdravíčko,jen dotaz,přehrává PS3ka vypálené DVD filmy? Když to tam mrsknu tak zčerná obraz a po chvilce to spadne,ani se to nezapne,original jedou,to jsem zkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Hm???:cry:........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hyrlo Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Já jsem teda zkoušel jedno vypálené DVD a nešlo mi to. Ale asi bude chyba u mě. Jinak chvíli jsem googlil a mělo by to jít viz. http://www.gamespot.com/forums/topic/25968891 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Zdravíčko,jen dotaz,přehrává PS3ka vypálené DVD filmy?Když to tam mrsknu tak zčerná obraz a po chvilce to spadne,ani se to nezapne,original jedou,to jsem zkousel. spis bude v problem v jakem programu dvd vypalujes a jakou rychlosti. DVD vypalene 20x uz mi ps3 nezprovoznil, klasickou 16x vsechno ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Duben 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 spis bude v problem v jakem programu dvd vypalujes a jakou rychlosti. DVD vypalene 20x uz mi ps3 nezprovoznil, klasickou 16x vsechno ok. Já vypaluji na dvd které podporují rychlost max. 16x takže tím to nebude,pálím nerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Já vypaluji na dvd které podporují rychlost max. 16x takže tím to nebude,pálím nerem. na dvd 16x jde vypalovat i 20x,kdyz to podporuje tvoje vypalovacka, vzdy vypaluje nejrychlejsi rychlosti co muze, nezavisle na mediu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Duben 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Aha,tak to se omlouvám a vypalování zkusím znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuDiXs
Zdravíčko,jen dotaz,přehrává PS3ka vypálené DVD filmy?
Když to tam mrsknu tak zčerná obraz a po chvilce to spadne,ani se to nezapne,original jedou,to jsem zkousel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.