NuDiXs Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2012 Zdravíčko,jen dotaz,přehrává PS3ka vypálené DVD filmy? Když to tam mrsknu tak zčerná obraz a po chvilce to spadne,ani se to nezapne,original jedou,to jsem zkousel. Citovat
0 Hyrlo Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2012 Já jsem teda zkoušel jedno vypálené DVD a nešlo mi to. Ale asi bude chyba u mě. Jinak chvíli jsem googlil a mělo by to jít viz. http://www.gamespot.com/forums/topic/25968891 Citovat
0 headhot Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2012 Zdravíčko,jen dotaz,přehrává PS3ka vypálené DVD filmy?Když to tam mrsknu tak zčerná obraz a po chvilce to spadne,ani se to nezapne,original jedou,to jsem zkousel. spis bude v problem v jakem programu dvd vypalujes a jakou rychlosti. DVD vypalene 20x uz mi ps3 nezprovoznil, klasickou 16x vsechno ok. Citovat
0 NuDiXs Odesláno Duben 17, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 17, 2012 spis bude v problem v jakem programu dvd vypalujes a jakou rychlosti. DVD vypalene 20x uz mi ps3 nezprovoznil, klasickou 16x vsechno ok. Já vypaluji na dvd které podporují rychlost max. 16x takže tím to nebude,pálím nerem. Citovat
0 headhot Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2012 Já vypaluji na dvd které podporují rychlost max. 16x takže tím to nebude,pálím nerem. na dvd 16x jde vypalovat i 20x,kdyz to podporuje tvoje vypalovacka, vzdy vypaluje nejrychlejsi rychlosti co muze, nezavisle na mediu Citovat
0 NuDiXs Odesláno Duben 17, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 17, 2012 Aha,tak to se omlouvám a vypalování zkusím znovu. Citovat
Otázka
NuDiXs
Zdravíčko,jen dotaz,přehrává PS3ka vypálené DVD filmy?
Když to tam mrsknu tak zčerná obraz a po chvilce to spadne,ani se to nezapne,original jedou,to jsem zkousel.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.