rumun Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Zdravím, koupil jsem PS3 s firmwarem kmeaw, ale nevím jak zjistím v jaké je verzi. Četl jsem, že u první docházelo k "bricku"....a to bych nechtěl. Je nějaká možnost, kde to vyčíst? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 13, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Brick je blbost , pokud nebudes prehravat firmvare . Jinak verze fw je kdyz si najedes v menu ma settings , system setings , system information . Bracha ma taky 3.55 kmeaw a v pohode . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rumun Odesláno Duben 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 V menu ma settings , system setings , system information jsem samozřejmě byl, ale tam je jen 3.55 a nic víc..... myslel jsem, že třeba krz ftp bych někde ve flashi vyčet, verzi kmeaw....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rumun
Zdravím,
koupil jsem PS3 s firmwarem kmeaw, ale nevím jak zjistím v jaké je verzi.
Četl jsem, že u první docházelo k "bricku"....a to bych nechtěl.
Je nějaká možnost, kde to vyčíst?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.