Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 - HDDhackr


Gamepausak

Otázka

Ahoj,

dneska jsme si chtěl udělat normální HDD aby šel do xbox 360. Tak jsme jsi sehnal video na youtube a dělal to podle toho:

samozřejmě jsme tam dal i ten HDSS.BIN. Prázný HDD který jsme chtěl poté dát do Xbox 360 jsem měl v Notebooku a nabootovanou flashku. Takže když jsem napsal ,,hddhackr" tak místo aby se mi ukázaly ten HDD tak se to jen sekne a nic víc. Nevíte kde by mohl být problém?

děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Bohužel tenhle problém nezpůsobuje HardDisk či něco podobného. Způsobuje to BIOS na tvém notebooku (Insyde H20). Měl jsem stejný problém a zkoušel jsem udělat update BIOSu, ale i přes to, že mám nejnovější verzi, tak to furt nejde. Jedno řešení však existuje - stolní PC, já osobně jsem to na něm udělal hned na první pokus a všechno šlo hladce bez nějakého zaseknutí, nic ... Takže jestli máš stolní PC a umíš v něm vyměnit HDD, tak je to ta nejjednodušší cesta. Doufám, že jsem ti alespoň trochu pomohl a zároveň díky za to, že jsi založil tohle téma, protože ostatní lidé, kteří budou mít podobný problém tu mohou najít řešení.

Jo, a ještě dobrá rada na závěr, pokud máš disk s kapacitou, pro kterou není HDDSS.bin a UNDO.bin, tak si VŽDY najdi firmware s MENŠÍ kapacitou, zachráníš tak svůj disk. (teda pokud si rozumíme)

A pokud si mě nepochopil, nevadí - Tady máš konkrétní příklad: Měl jsem disk 160GB a na ten neni HDDSS.bin a ani UNDO.bin, tak jsem stáhnul ten HDDSS a UNDO pro 120GB disk. Pokud ale máš 250 nebo 500GB , tak stáhni ten 250 nebo 500-ti gigový firmware.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu