Flack Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Cus, stahl jsem si tuhle hru z fora (je to komplet ISO vytvoreny z her Trial, Limbo a xpl.man), ale na mem RGH se to nechce rozjet. Hodim to klasicky pres ISO2GOD, hra se mi objevi v xku, ale kdyz dam hrat, tak najede uvodni obrazovka hry, pak vyber z techto tri her a i kdyz dam "potvrdit", hry probliknou a nic se nedeje. Ma nekdo s timto zkusenosti? Nebo jde nejak dat tyto arcade hry do rgh konzole? Popripade jak? Dik za pomoc! :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Predelej to pres Xbox Image Browser.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Duben 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 tak nakonec jsem to stahl z xboxiso.com, přímo xbla hra...byla předělaná a nachystaná na zkopírování na hdd, navíc dohromady mají tyhle hry 800mb, takhle to mělo 8giga...tak díky a lock! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.