carny Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Zdravím , včera mi skončil roční gold účet na Xboxu. Tak než si zase ušetřím peníze na nový, chtěl jsem si založit novej profil kde je ten gold účet na měsíc zdarma. Vše proběhne v pořádku, já dám "Start Trial Gold Membership" a ono to po mě chce Platební kartu, já jí ale nemám :D nebylo mi 18 a pamatuju si, že když jsem Xbox dostal tak jsem to nějak obešel ale už si nepamatuju jak.. Díky za odpovědi ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Pokud vim tak aby jsi dostal mesic free tak si musis predplatit dalsi mesic. Vychcijes s tim tak ze zadas c. karty a pak tu kartu smazes. Pokud se nemejlim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Ten měsíc zdarma je myslim na první tři profily na konkrétnim Xku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.