Rendy93 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Máte zapnuté vibrace u gamepadu proč je lepší mít zapnuté nebo vypnuté ? Já už od doby co mám xbox 5 měsíců tak to mám vypnuté a ani nevím proč . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Kazdemu podla chuti. Ved naco sa na to vobec pytas, ked si to mozes sam vyskusat, ci ti to brnenie v rukach vyhovuje alebo nie. Mozno aj sila vibracii sa da nastavit...ja to mam vzdy vypnute (ked si chcel vediet nazor :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 14, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Já mám vibrace vypnuté, už jenom kvuli baterkám. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Občas to dává pocit autentičnosti, je to fakt jen o vlastním pocitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Já mám vibrace taky vypnuté, hlavně taky kvůli baterkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 ja je mam furt zaply a baterky vydrzej celkem v poho i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ptam se na nazor aj na rady atd.. :) Me to nijak nevadi ze me to brni vruce ale kdyz si to polozim treba mezi a zniceho to zacne brnen :) tak pro baby takovy vibrator :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ptam se na nazor aj na rady atd.. :)Me to nijak nevadi ze me to brni vruce ale kdyz si to polozim treba mezi a zniceho to zacne brnen :) tak pro baby takovy vibrator :D Mozes sa pytat, ale v konecnom dosledku si na to aj tak sam musis odpovedat, ci ti to vyhovuje, alebo nie :) Ci si hladal tu odpoved aj na ine veci, nez iba na hranie hier? Zvlastna tema! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Na "jiné věci" má klasický ovladač dost špatný tvar. Nevíte někdo, zda vibruje Wiimote, nebo Move? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Vibrace jedině zaplé! Zas tak často to nevybruje a ty motorky jsou na principu setrvačníku takže na baterky to snad ani nemá žádnej vliv, nehledě na to že dneska dvě dobíjecí tužkovky a navíc s kapacitou 2700Mah stojí pakatel.. Takže na střídačku a stejně vydrží min. dva týdny. Je to taková blbůstka ale hraní bez vibrací neni ono :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Přesně tak bez vibraci to neni ono ale ja sem na ne zviklej uz od dob PSX takze to je muj nazor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 U některejch her je vibrace potřeba.Například teď hraju L.A. Noire a tam bych bez vrnění skoro nic nenašel :cheesygrin:...Jinak večer vibrace vypínám kvůli drahé polovičce,kterou to ruší :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Tak drahý polovičce pořid špunty do uší :D:hide1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 :cheesygrin: snaha byla, neprošlo to, ale je fakt, že u některých her vibrace vyloženě nesnáším.Třeba Shift2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 ja vibrace nesnáším..protože nemám rád ty momenty překvapení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Vibrace mám u všeho zapnuté, není hra u které by mi to vadilo, naopak to přidává pocit, že se skutečně něco děje. Baterie mi problém nedělají, používám nabíjecí a vždy mám připravené jedny nabité. Nicméně je to každého věc, ale "kdo se bojí (krtek6) nesmí do lesa" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 já se nebojím..ale když jsem třeba do toho zažranej..sleduju děj..čtu..a soustředím se...tak najednou to zavibruje když to nejmíň čekám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Já hraji převážně FPS popřípadě RPG, občas nějakou kreslenou hovadinu a tam vibrace většinou bývají doprovázeny zvukem. Na nějaké velké soustředění tam moc prostoru není, takže takové situace ani neznám, ale i tak bych si vibrace nechal zapnuté protože mě to s nimi baví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefs Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Pokud mohu tak přidat svoje zkušenosti , tak přidám , Já osobně vibrace zaplé mám a někdy i dokonce na maximální co hra povolí , pokud máte kvalitní provedení reprosoustavy rozloženou po místnosti a pořádně to otočím do prava na zesilovači tak je nejen zvukový efekt hry přibližující se realitě ale i ten pocit že Vámi něco cloumá a to právě ten ovladač s vibracema.A co se baterek týče mám Philipsky na 1600Miliamper hodin a vydržeji mi na jedno nabití tak měsíc intenzivního hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Mám je zapnutý, ale asi je vypnu (Ovladač bzučí, když je položenej na stole) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Ty hraješ s ovladačem položeným na stole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Jo, jasně, ty ne? Hraju na něm jako na klávesnici, a analogy používám jako joystick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 jestli si nedelas srandu tak tohle jsem jeste neslysel to snad ani nejde na tom takle hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Vibrace mám pořád zaplé, podle mě lepší požitek z hraní, kupuju alkalické baterky panasonic xtreme power a vydrží snad půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Jo, jasně, ty ne? Hraju na něm jako na klávesnici, a analogy používám jako joystick Ne, já držím ovladač v obou rukách, jako každý normální člověk co to chytne do ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.