Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vibrace ano nebo ne

Rendy93

Recommended Posts

Ptam se na nazor aj na rady atd.. :)

Me to nijak nevadi ze me to brni vruce ale kdyz si to polozim treba mezi a zniceho to zacne brnen :) tak pro baby takovy vibrator :D

Mozes sa pytat, ale v konecnom dosledku si na to aj tak sam musis odpovedat, ci ti to vyhovuje, alebo nie :) Ci si hladal tu odpoved aj na ine veci, nez iba na hranie hier? Zvlastna tema!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vibrace jedině zaplé! Zas tak často to nevybruje a ty motorky jsou na principu setrvačníku takže na baterky to snad ani nemá žádnej vliv, nehledě na to že dneska dvě dobíjecí tužkovky a navíc s kapacitou 2700Mah stojí pakatel.. Takže na střídačku a stejně vydrží min. dva týdny.

Je to taková blbůstka ale hraní bez vibrací neni ono :)

Odkaz ke komentáři

Vibrace mám u všeho zapnuté, není hra u které by mi to vadilo, naopak to přidává pocit, že se skutečně něco děje. Baterie mi problém nedělají, používám nabíjecí a vždy mám připravené jedny nabité.

Nicméně je to každého věc, ale "kdo se bojí (krtek6) nesmí do lesa" :lol:

Odkaz ke komentáři

Já hraji převážně FPS popřípadě RPG, občas nějakou kreslenou hovadinu a tam vibrace většinou bývají doprovázeny zvukem. Na nějaké velké soustředění tam moc prostoru není, takže takové situace ani neznám, ale i tak bych si vibrace nechal zapnuté protože mě to s nimi baví :)

Odkaz ke komentáři

Pokud mohu tak přidat svoje zkušenosti , tak přidám , Já osobně vibrace zaplé mám a někdy i dokonce na maximální co hra povolí , pokud máte kvalitní provedení reprosoustavy rozloženou po místnosti a pořádně to otočím do prava na zesilovači tak je nejen zvukový efekt hry přibližující se realitě ale i ten pocit že Vámi něco cloumá a to právě ten ovladač s vibracema.A co se baterek týče mám Philipsky na 1600Miliamper hodin a vydržeji mi na jedno nabití tak měsíc intenzivního hraní.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu