Šandys Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Zdravim, chci si koupit TB, ale na netu jsem se docetl, ze je potreba mit tu hru nejdriv original, nahrat ji do ps3 a pak teprv se to upravi na 3.55... coz mi prijde teda dost na hlavu. Myslel jsem, ze stahnu hru z netu, hodim ji na HDD a k tomu patch TB a hotovo.. Vi nekdo, jak to tedy funguje? Popripade overeny zdroj pro koupi? Nechci koupit zadny " clone " . Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Nikdo neví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Jestli chceš TB tak musíš mít upravenej cfw aby ti to šlo jinak s těma hrama je to tak, že si stáhneš hru dáš do ní E-boot fix a nahraješ na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 kup si to z lightake.com je to oveřený a zdarma doprava:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.