Marvel98 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ahojte,mám takový dotaz..nevím jestly to dělá jenom mě ,ale mám ps3 připojenou na plazmě,a při uncharted 2 když natočím kameru na Nathanuv obličej,tak jsou tam takové bílé vynechané místa kolem očí,nedodělaná grafika,nevím jestly je to hrou,nebo mím ps3,děkuji za rady.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ja teda plazmu nemam, mam LED, ale tohle mi nedelalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvel98 Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 No mě to dělalo jen při těch úvodních misích v tom pralese,šlo tam proste vidět ze ta grafika je nic moc,ale teď už sem dal v nejakem meste a grafika uz je vpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvel98 Odesláno Duben 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Prosím poraďte ,děla mi to i u uncharted 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasss15 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 vyzkoušej to připojit na jinou tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvel98 Odesláno Duben 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 tak jsem zkoušel a došel jsem názoru že je to vyhlazováním ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.