Martin.s Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2007 Nazdarek mam 3.40 system a nejede mi na tom skoro zadna hra cim to je?Dik.:cry: Citovat
Tommzs Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2007 Musíš mít CUSTOM FIRMWARE. Musíš nejdříve provédst DOWNGRADE(pomocí UMD hry Lumines) na 1.50 a pak na zvolený CUSTOM FIRMWARE. Nebo použít Pandoras Battery. Na ní potřebuješ baterku z PSP FAT a PSP s Custom Firmware na přípravu. Odkud jsi? Citovat
Svata Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2007 Musíš mít CUSTOM FIRMWARE. Musíš nejdříve provédst DOWNGRADE(pomocí UMD hry Lumines) na 1.50 a pak na zvolený CUSTOM FIRMWARE. Nebo použít Pandoras Battery. Na ní potřebuješ baterku z PSP FAT a PSP s Custom Firmware na přípravu. Odkud jsi? čau,já mám také 3,40 OE-A a také mi jde pustit jen pár her:cry: V menu se ukáží ale jak je pustím,tak se při načítání seknou.Díky za rady.. Citovat
*Dave* Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2007 2svata: prejdi na 3,52 m33 :) 3,40 vetšinou zlobí kamošovi tohle to taky dělalo ;) já měl štígro že sem to měl v poho fakt radim 3,52 :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.