Martin.s Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Nazdarek mam 3.40 system a nejede mi na tom skoro zadna hra cim to je?Dik.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Musíš mít CUSTOM FIRMWARE. Musíš nejdříve provédst DOWNGRADE(pomocí UMD hry Lumines) na 1.50 a pak na zvolený CUSTOM FIRMWARE. Nebo použít Pandoras Battery. Na ní potřebuješ baterku z PSP FAT a PSP s Custom Firmware na přípravu. Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svata Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Musíš mít CUSTOM FIRMWARE. Musíš nejdříve provédst DOWNGRADE(pomocí UMD hry Lumines) na 1.50 a pak na zvolený CUSTOM FIRMWARE. Nebo použít Pandoras Battery. Na ní potřebuješ baterku z PSP FAT a PSP s Custom Firmware na přípravu. Odkud jsi? čau,já mám také 3,40 OE-A a také mi jde pustit jen pár her:cry: V menu se ukáží ale jak je pustím,tak se při načítání seknou.Díky za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 2svata: prejdi na 3,52 m33 :) 3,40 vetšinou zlobí kamošovi tohle to taky dělalo ;) já měl štígro že sem to měl v poho fakt radim 3,52 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.