Anubis1 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Znamej chce udelat RGH, ale jsem nejakej zmatenej z toho stitku. Nejdrve podle datumu co rekl jsem myslel ze je to Opus kdyz nema HDMI, ale pak podle napajeni 12V....16.5A to vypada na Xenona. Jak to tedy je? A tady mam jeste od nej foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Hodnoty napětí 12 V a proudu 16,5 A skutečně odpovídají revizi xenon a zephyr, pokud nemá HDMI, bude to xenon. Co se data týče, není možné, že byl xbox v opravě a kamarád udal místo MFR date datum opravy? Jaké datum ti vlastně řekl? Jinak další možnost, jak se ujistit, je indetifikace dle napájecího konektoru v konzoli, u phatů je určení revize poměrně snadné a lze určit s jistotou. Kombinace MFR date, hodnot napájení a proudu a konektoru je 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 asi to bude xenon, ještě koukni na konektor zdroje ale myslím že bude souhlasit s xenonem. Jak jsem se přesvědčil tak datu nelze 100% věřit, 2 roky věřím že mám opusa a nakonec mám xenona vyrobenýho v září 2009 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 tady podle toho to poznas hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Tak je to tedy Xenon jak jsem si to myslel a jeste je to potvrzeno tady od vas. Diky vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.