Deutsch Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Zdravím a prosím o radu. Flashnul jsme xbox na lt3 a doma jsem pak zjistil, že mi nejdou spusti nějaké hry, které dřív šly, konkrétněji GOW3, LOTR:War in the Nord. Nevíte čím to může být. Je možné, aby ty hry neběžely pod novým flashem?? Díky za odpověď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 ja nechapu jak muzes zakladat novy tema kvuli necemu co tu mas stokrat zodpovezeny musis xgd3 hry a hry s ap2,5 ochranou znovu project pres abgx nechat doplnit topology data a prepalit ihas vypalovajdou pokud chces mit stopro beckup a chodit s tim na live Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Deutsch
Zdravím a prosím o radu. Flashnul jsme xbox na lt3 a doma jsem pak zjistil, že mi nejdou spusti nějaké hry, které dřív šly, konkrétněji GOW3, LOTR:War in the Nord. Nevíte čím to může být. Je možné, aby ty hry neběžely pod novým flashem??
Díky za odpověď...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts