foruman Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Ahoj, jsem mírně zmaten - jak je to tedy u těch nejnovějších her, je třeba iHAS nebo ne ? Respektive je možný po patchnutí topologie disku, vypálit DVD klasickou vypalovačkou s overburnem ? A to včetně nejnovějších her ? Samozřejmě neberu v potaz plnou validitu a případný BAN na xlive ( online nehraji). Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Ahoj, stejne dilema ted resim i ja. Kdyz jsem mel LT2.0 tak jsem s hranim xgd3 her nemel problem az s poslednim titulem Mass Effect 3, kvuli nemu jsem si flashnul LT3.0 a po prepalovani her kvuli LT3.0 mi nejde ani jedna. To s LT2.0 alespon slo hrat skoro vse z tech novych titulu. Podle me je lepsi nechat LT2.0 a hrat co na nem jde, pripadne rychle koupit iHAS mechaniku a i u toho jsem zaznamenal problemy viz clanky zde. Nevim jak je to s hrama Soul Calibur a dalsi nove xgd3 hry ale Batman, MW3, Battlefield, Gears 3 a dalsi pecky mi na LT2.0 se Samsung palirnou behaj paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry/page16?p=1241881#post1241881 Tohle téma se věnuje vypalování XGD3 her. Otázku směřuj tam. LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
foruman
Ahoj, jsem mírně zmaten - jak je to tedy u těch nejnovějších her, je třeba iHAS nebo ne ?
Respektive je možný po patchnutí topologie disku, vypálit DVD klasickou vypalovačkou s overburnem ? A to včetně nejnovějších her ?
Samozřejmě neberu v potaz plnou validitu a případný BAN na xlive ( online nehraji).
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts