Tur Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Zdar ve spolek, předevčírem při hraní mi vypadl proud v celém bytě,potom jsem již psko nezapínal a včera jsem ho chtěl zapnout a nic jen mi šel zvuk.Reset pomocí on/off tlačítka jsem zkoušel.Měl by někdo radu než pojedu do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loki.TT Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Přws cos to mnel zapojeny HDMI Nebo SCART ?? mne se stalo neco podobnyho kdys sem hran este na scart tak pri vypadku proudu se sam od sebe prepl do modu HDMI a sel pouze zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tur Odesláno Duben 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Zapojeny to mám přes HDMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loki.TT Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Tak to skus pripojit este pres SCART AV a jestli ani tam nepude obraz tak di do servisu potom uz mne nic jineho nenapada sry a pripoj je zaroven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tur Odesláno Duben 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Tak je to vyřešeno ... zapojil sem origo kabel a nastavil zpět HDMI rozhraní....to sem si oddechl! děk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loki.TT Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 nemáš zač :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tur
Zdar ve spolek,
předevčírem při hraní mi vypadl proud v celém bytě,potom jsem již psko nezapínal a včera jsem ho chtěl zapnout a nic jen mi šel zvuk.Reset pomocí on/off tlačítka jsem zkoušel.Měl by někdo radu než pojedu do servisu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.