kuba741 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Cus takze jsem zalozil tohle tema ciste kvuli diskuzi o hockey ultimate teamu v nhl 12,ukazte svou sestavu podelte se o tipy jak ziskavat co nejrychleji puky jake balicky kupujete atd atd ;) Takze moje sestava: Utok: Versteeg-Giroux-Voracek Lucic-Krejci-Horton Sharp-Spezza-Dupuis OHL hraci-Ohl-Ohl Obrana: Phaneuf-Hedman Pronger-Coburn Alberts-Nejakej zase z ahl ;) Golman: Tim Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 nerikejte ze to nikdo nehrajete :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 nehrajeme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 fotbalisti ne ja se ptam hokejistu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Já HUT hraji, ale teprve začínám, takže by se nějaký dobrý tip hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.