Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

instalace her na HDD?

Recommended Posts

Cau, mam-li hru pres iso2god nebo explorer hozenou na hdd u xboxu, je to vcetne i instalace? Nektere hry pozaduji k zlepseni grafiky atd. instalaci. Bohuzel polozku instalace sem nikdy u hry co vyzaduje instalaci nenasel a tak se ptam jestli je to i s instalaci.

Konkretni priklad je tedka The Witcher 2 kterej pri zapinani hry hodi hlasku o instalaci z duvodu zlepsini grafiky atp. Jenze instalace se v menu nikde nenaleza nejak se mi nechce verit, ze je to naistalovany automaticky, protoze ta hra nevypada zrovna dvakrat dobre.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja hraju zaklinace taky a nemam ho naistalovaniho a pride slusne graficky i jinak instalace by mela byt pred zapnutim hry tak jako je to u originalky toz znamena ze kdys si vyberu hru ze seznamu tak nez ji soustim tak tam sou nabidky tak je projdi ale myslim ze je to pod pismenem Y ale to bych kecal nejsem doma nemuzu rict presne

Odkaz ke komentáři

Ja hraju zaklinace taky a nemam ho naistalovaniho a pride slusne graficky i jinak instalace by mela byt pred zapnutim hry tak jako je to u originalky toz znamena ze kdys si vyberu hru ze seznamu tak nez ji soustim tak tam sou nabidky tak je projdi ale myslim ze je to pod pismenem Y ale to bych kecal nejsem doma nemuzu rict presne

Aha ani jedna hra kde ma byt moznost instalace mi tuhle volbu pri spusteni nikdy nenabidla. A myslim si, ze pod Y se daj jen stahnout patche, kouknout na screenshoty,... ale instalace jsem si nikdy nevsiml. Jeste kouknu az budu doma, ale moc sanci tomu nedavam.

Odkaz ke komentáři

nabidka instalace je z dvd pletes paty pres devaty evidentne mas rgh nejak nechapu tuhle uvahu vloz dvd s hrou do mechaniky zmackni zlutej a mas nabidku spustit nebo instalovat ty delas neco ve fsd on ti radi v nxe

mimochodem nikdy nemuze vypadat jak na pc kdyz to reknu slusne je xko proti naslaplymu pc srot i ta moje plicka predvadi sakra lepsi graficky kreace

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu