Beny87 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Cau, mam-li hru pres iso2god nebo explorer hozenou na hdd u xboxu, je to vcetne i instalace? Nektere hry pozaduji k zlepseni grafiky atd. instalaci. Bohuzel polozku instalace sem nikdy u hry co vyzaduje instalaci nenasel a tak se ptam jestli je to i s instalaci. Konkretni priklad je tedka The Witcher 2 kterej pri zapinani hry hodi hlasku o instalaci z duvodu zlepsini grafiky atp. Jenze instalace se v menu nikde nenaleza nejak se mi nechce verit, ze je to naistalovany automaticky, protoze ta hra nevypada zrovna dvakrat dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Ja hraju zaklinace taky a nemam ho naistalovaniho a pride slusne graficky i jinak instalace by mela byt pred zapnutim hry tak jako je to u originalky toz znamena ze kdys si vyberu hru ze seznamu tak nez ji soustim tak tam sou nabidky tak je projdi ale myslim ze je to pod pismenem Y ale to bych kecal nejsem doma nemuzu rict presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny87 Odesláno Duben 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Ja hraju zaklinace taky a nemam ho naistalovaniho a pride slusne graficky i jinak instalace by mela byt pred zapnutim hry tak jako je to u originalky toz znamena ze kdys si vyberu hru ze seznamu tak nez ji soustim tak tam sou nabidky tak je projdi ale myslim ze je to pod pismenem Y ale to bych kecal nejsem doma nemuzu rict presne Aha ani jedna hra kde ma byt moznost instalace mi tuhle volbu pri spusteni nikdy nenabidla. A myslim si, ze pod Y se daj jen stahnout patche, kouknout na screenshoty,... ale instalace jsem si nikdy nevsiml. Jeste kouknu az budu doma, ale moc sanci tomu nedavam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Kdybych bil doma tak ti reknu presne ale vim ze to nekde v tech moznostech je a ted opravdu nevim pod jakim pismenem :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny87 Odesláno Duben 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Clovece tak na to koukam a nic tu nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 A sakra ja na to zapomel tak dnes kolem paty sesty ti sem napisu driv doma nebudu tak sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 nabidka instalace je z dvd pletes paty pres devaty evidentne mas rgh nejak nechapu tuhle uvahu vloz dvd s hrou do mechaniky zmackni zlutej a mas nabidku spustit nebo instalovat ty delas neco ve fsd on ti radi v nxe mimochodem nikdy nemuze vypadat jak na pc kdyz to reknu slusne je xko proti naslaplymu pc srot i ta moje plicka predvadi sakra lepsi graficky kreace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny87 Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 No vzdyt píšu v uvodnim příspěvku, že už tu hru mam na HDD (RGH). A zajima me jen jestli se to dá jeste nejak dál instalovat, u her co mají tu možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 a co na tom chces instalovat vzdyt to mas na hdd nabidka je instalace z dvd na hdd tak si to smaz a nainstaluj z dvd kdyz to chces mermomoci instalovat vysledek bude stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny87 Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Ja na Dvd nic nemam, ja se jen ptam jestli už je to předem naistalovany nebo se to muže jeste nejak doinstalovat. Takže je to už asi automaticky braný jako naistalovaný, když je to celý na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 jiste nabidka instalace je proto aby sis setril mechaniku a necetlo se to furt z dvd ktery ale stejne musis mit v mechanice v neupravenym xboxu samosebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny87 Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 No to by mi bylo fuk, ale právě treba ten zaklínac, řiká, že po naistalování hry bude hezčí... :) Tak sem se o to začal zajímat. To samé bylo myslim u Skyrimu a Battlefieldu 3. Každopadně dík za objasnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Pokud máš RGH a nechceš po naistalování vkládat dvd, tak použij program NXEtoGOD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny87 Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Pokud máš RGH a nechceš po naistalování vkládat dvd, tak použij program NXEtoGOD. Nene hru mám rozbalenou z ISO. Zádné DVD nemam. Vse mám klasicky projeté přes ISO2GOD a hozený na HDD do contentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.