Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Cau, mam-li hru pres iso2god nebo explorer hozenou na hdd u xboxu, je to vcetne i instalace? Nektere hry pozaduji k zlepseni grafiky atd. instalaci. Bohuzel polozku instalace sem nikdy u hry co vyzaduje instalaci nenasel a tak se ptam jestli je to i s instalaci.

Konkretni priklad je tedka The Witcher 2 kterej pri zapinani hry hodi hlasku o instalaci z duvodu zlepsini grafiky atp. Jenze instalace se v menu nikde nenaleza nejak se mi nechce verit, ze je to naistalovany automaticky, protoze ta hra nevypada zrovna dvakrat dobre.

Odesláno

Ja hraju zaklinace taky a nemam ho naistalovaniho a pride slusne graficky i jinak instalace by mela byt pred zapnutim hry tak jako je to u originalky toz znamena ze kdys si vyberu hru ze seznamu tak nez ji soustim tak tam sou nabidky tak je projdi ale myslim ze je to pod pismenem Y ale to bych kecal nejsem doma nemuzu rict presne

Odesláno
Ja hraju zaklinace taky a nemam ho naistalovaniho a pride slusne graficky i jinak instalace by mela byt pred zapnutim hry tak jako je to u originalky toz znamena ze kdys si vyberu hru ze seznamu tak nez ji soustim tak tam sou nabidky tak je projdi ale myslim ze je to pod pismenem Y ale to bych kecal nejsem doma nemuzu rict presne

Aha ani jedna hra kde ma byt moznost instalace mi tuhle volbu pri spusteni nikdy nenabidla. A myslim si, ze pod Y se daj jen stahnout patche, kouknout na screenshoty,... ale instalace jsem si nikdy nevsiml. Jeste kouknu az budu doma, ale moc sanci tomu nedavam.

Odesláno

nabidka instalace je z dvd pletes paty pres devaty evidentne mas rgh nejak nechapu tuhle uvahu vloz dvd s hrou do mechaniky zmackni zlutej a mas nabidku spustit nebo instalovat ty delas neco ve fsd on ti radi v nxe

mimochodem nikdy nemuze vypadat jak na pc kdyz to reknu slusne je xko proti naslaplymu pc srot i ta moje plicka predvadi sakra lepsi graficky kreace

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu