Rendy93 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Už týden mi to pořád píše ( psalo aj driv ale nadruhy den uz fungovalo ale tet uz to nejde tyden vkuse ) ,, you can´t connect to Live ,, , kdyz se chcu pridat k nekomu na Xbox Live party nebo on ke me nebo taky aj na pridani do game invite apod.. Nevíte jak to spravit ? aby mi to fungovalo tak jak ma a furt mi to takove kraviny nepsalo? predem thx Citovat
JuRaCZ Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2012 asi nemas povoleny porty bud na routeru nebo od poskytovatele Port 88 (UDP) Port 3074 (UDP and TCP) Port 53 (UDP and TCP) Port 80 (TCP) Citovat
Rendy93 Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 20, 2012 Dostal sem se do povolovani portu jakejsi Trigger a tam jsou kolonky kolonka a vyber TCP UDP atd.. pak zase kolonka a zase TCP atd.. a zadny tam neni vypsane na smazani kdyz se divam Citovat
Rendy93 Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 20, 2012 Tak to nepomohlo porty sem povolil a frt to pise can´t connet to Xbox LIVE Party . A rychlost pripojeni kdyz sem to meril na netu je download 1.67Mbps a upload 1.36 Mbps Ale stahuju filmy treba jen 50kbps ... Citovat
Rendy93 Odesláno Duben 21, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 21, 2012 Takže ani poskytovatel porty neblokuje ktere si mi poradil sem se jich zeptal takze to je cim tim ze mam v pici internet .. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.