Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zaklinac 2 problem


Barthezz

Otázka

Ahojte, mam problem s hranim backupu zaklinace 2

[i]The W*tcher 2 Assassins of Kings PAL XBOX360-SW*G[/i]

mam flashnutou mechaniku na nejnovejsi firmware. hraju bez problemu NHL2012, battlefield 3 atd atd. ale proste ne a ne za boha rozjet toho zaklinace, porad me to hlasi ze disk is not suported nebo ze neni mozny precist, uz sem na nem odpalil 6 dvd-dl (i jine znacky), newim ani proc, ale zkusel jsem updatnout dashboard a voala hra nabehla...rikal jsem si OK je to fajn, zejtra to zaparim...ale bum...znova to nejde, nevite cim by to mohlo byt? vycistil jsem cocku a porad to same, stahnul novy imgburn, koupil novy verbatimy, vypalil na sluzebnim laptopu s BL vypalovackou, a porad to nejde, jeste zvlastni je, ze hra se da nainstalovat na disk - ale nejde hrat, ostatni hry me fungujou ale zaklinac je asi nejakej zacarovanej.

DIk za tipy.

BTW premyslel jsem i o origo ale bojim se ze by to bylo to same /?/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

S originálem problém nebude. Problém je v tom, že zaklínač je zrovna jedna z těch her, kterou je potřeba vypálit s pomocí BurnerMax, jinak prostě nepůjde. To že ti jednou naběhl po aktualizaci DB je náhoda a o tom, že je to špatně vypálené to nic nevypovídá. Jakákoliv rada, která povede mimo vypálení na Lite-On iHas s FW BurnerMax je rada na <50% funkčnosti.

Je tu o tom napsáno hodně, hromada lidí se tím neřídí a pak se diví, že jim něco nefunguje. 100% ověřený způsob odmítají používat, protože se jim pořízení nové iHas mechaniky zdálo zbytečné a dnes už se špatně shání, zanedlouho se nebude dát sehnat vůbec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu