Satir Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Tak kdo si stáhl a kdo zahrál?:) Včera sem si jí koupil za 1200 a nelituju, honě mě to překvapilo, že to bude tak chytlavé a dobře udělané :P. Jestli je tu někdo kdo má taky, nebo by koupil,.. rád bych dal něco přes live pro splnění ajchu či tak. Jinak dneska bylo psáno toto a vůbec se nedivím :)Tento týden na Xbox LIVE Arcade vyšel nejočekávanější digitální titul tohoto roku a to Trials Evolution od studií RedLynx a Microsoft Studios. A hned se této hře podařil stanovit rekord. Stala se totiž tím nejvýdělečnějším titulem za první den v historii Xbox LIVE Arcade. Za první den totiž bylo prodáno více jak 100 000 kopií této úžasné hry. Taktéž zahájila akci Arcade NEXT, během které vyjdou další špičkové tituly a každé budou mit 400 Gamerscore, stejně jako má Trials Evolution, která je tak vůbec první hrou s tímto navýšením. O kvalitách titulu také svědčí více jak 30 pozitivních hodnocení od kritiků z celého světa, kdy většina sáhla po 90% či dokonce maximálním hodnocení. Proto neváhejte a rychle hru stahujte z Xbox LIVE, kde stojí pouhých 1200MS bodů. Hra je takovým hitem, že když vyšla, tak si ji všichni chtěli stáhnout natolik, až spadly servery Microsoftu. Tvůrci se již zmínili, že se někdy v budoucnu můžeme těšit na přídavek. zdroj:xboxweb.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Taky dam jen nemam u sebe kreditku tak az ji budu mit tam kupuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Předem se omlouvám, asi za zbytečný post, ale jsem na mobilu a hledání je obtížnější... Dá se sehnat i krabicovka, nebo jnom X-live kup ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Nene, jenom na live marketu .), po krabici bych taky šáhl :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Tak tím to pro mě hasne :D jako nemám doma krabičku s manuálem a hrou tak to pro mě není zajmavé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Je to paradni hra :-D akorat pak uz je to docela tezky.. :-) Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 no zajet Ačkové závody bez faulu a na zlatou medaily, to je dost o nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moral3z Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Doufám, že bude krabicová verze jako u předešlé trials... nemám livko a strašně mě to štve, protože to byla super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.