degoloman1468625443 Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Zdravim, mate s tim nekdo zkusenost? Stahnul jsem, vypalil ale ze vsech her cotam jsou jsou jen trial verze. coz je docela ojeb. Jde to nejak aktivovat aniz bych to musel kupovat na live? Mam rgh, takze na live ani nelezu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 projed xm360 a odemkni na full jsou dve verze bud pro pc nebo xbox musis to mit v godu z img browseru je neuvidi to xmko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
degoloman1468625443 Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 zkusim, diky hm, tak jsem to udelal, Capcom v xm360 vidim, ale muzu ho odtamtud jen spustit. vsechno ostatni funguje, odemknul jsem si xbla i naky DLCka, ale proste kdyz tam dam GOD, tak tam mam Capcom a mam tam jen launch, nemuzu nic jinyho s tim udelat :/ fakt nidko nevi? budu rad za kazdou radu, jinak sem to tahal zbytecne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.