wariorpolni Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Ahoj , posledni dny prožívám noční můry , mam radeon HD 2600 pro , pul roku nový, fakal v poho ale zatim pouze jedenkrat mi to napsalo u jedne hry Aplikace VPU recover resetovala greaficky akceleator, protoze se se grafika neshoduje s ovladacem (neco takoveho) a potom uz jsem mesic na PC nebyl .... i kdyz to udělalo jen jednou , az se vratim na PC bude to pokračovat nebo jen plany poplach ?(PC se nepřehřívá) Nebo da se tomu nějak předejít ? Prosím , fakt mám depku :? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 podle všeho to vypadá že ty chcípl ovladač mě se to stalo u gts 250 u nového updatu, jestli to bude dělat pořád zkus nainstalovat starší ovladač mě to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Dělají to ovladače,stalo se mi to i u nvidie.Není to hardwarovej problém,nemusíš se bát že by chcípla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.