frky Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2007 Muze mi nekdo pomoct co potrebuji udelat abych si pretahl stahle hry na psp do meho psp,diky moc
0 TypeK^ Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2007 Muze mi nekdo pomoct co potrebuji udelat abych si pretahl stahle hry na psp do meho psp,diky moc ty máš 3.40 ofic?
0 Zavorka Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2007 prwně si přetáhni informace z topicu pro začátečníky(tutoriály) do mozku pak teprw zakládej topic
0 Guns-player Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2007 prwně si přetáhni informace z topicu pro začátečníky(tutoriály) do mozku pak teprw zakládej topic :roll: njn už je to celkem trapné Jinak musíš mít CF, ale stejně nemám ani ponětí o tom že je nějaký FW 3.40 a neni to ani v DOWNGRADECH, takže cesta je takováto ROOT(tj když rozklikáš disk PSP j,g,e atd pak si založíš složku ISO a do ní dávaš iso nebo CSO hry.... ještě jednou tedy: ROOT/ISO/your game :)
Otázka
frky
Muze mi nekdo pomoct co potrebuji udelat abych si pretahl stahle hry na psp do meho psp,diky moc
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts