Janky1468626025 Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Tak a je to tu :D první trailer je na světě, a sním nám vývojáři prozradili pár novinek o nadchájicím ročníku. sepsal sem je dohromady. 1. PES FullControl (PES FC) 2. Player ID 3. ProActive AI 4. Lepší konektivita a atmosféra pro více info mrkněte na mojeho bloga :) http://janky-proevo.blogspot.com/ jsou tam i nový screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 ou jé, zapomněl jsi zmínit, že letos budou zase lepší gólmani :D prej teda povídali... jinak ta funkce ProActive AI je jak z nějakýho jogurtu, snad to bude mít na hráče pozitivní vliv :D ale jo, jsem zvědavý, jak se v KONAMI popasují s klesajícím zájmem o značku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Duben 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Tak snad už stím neco udelají. Jak tvrdí, spolupracovali s komunitou... Teším se na manuální nahrávání a střelbu, n a snad nás překvapí ty lemry v bráně :D musíme počkat ale na nějakej lepší gameplay videjo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Tak právě stahuju DEMO !!! Už se moc těším :-) aha jsem v sekci PS3 .. nadpis jsem si vygogloval ale to nevadí :-) věřím že to bude pecka. lepší než fifa !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 No tak zase nic. Manualni ovladani oproti Fifa katastrofa. Nahravky jeste ok, ale strelba to je neco hrozneho. Je to spis takovy polomanual. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 no ja mam z dema pozitivni dojmy...engine super, takze zadne "fifa bugy"...prijde mi tezsi dat gola, taky se mi zda, ze zaloha ma konecne nejaky smysl, nez ve fife, kde muzes vsem utect i s obrancem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Nikdo tady nehraje PES 13 na PS3? EDIT: tak sorry, neuvědomil jsem si, že může být vlakno v sekci PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 hrajeme, třeba já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.