carny Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Zdravím, k narozeninám (31.8.2011) jsem dostal Notebook HP G62 (Intel Core i3 2,4Ghz, 3GB RAM, ATi Radeon HD 5470 1GB) A při větší zátěži jako je hraní her (WoW Cataclysm, FIFA 12, Mass Effect 3, Mafia II, Skyrim, NFS: The Run, Crysis 2, AC: Revelations....) Se mi Notebook po cca. 20ti minutách vypne. Je to přehříváním, nevím jestli tomu pomůže nějaká chladící podložka jinak o notebook se starám dobře a vždy ho mám položený na dřevěném psacím stolku. Notebook je tedy ještě v záruce ale ptám se jestli to nejde udělat nějak tak, abych bez něj nemusel měsíc být, PC je pro mě celkme nezbytný a stolní PC mám momentálně také na reklamaci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Za prvé si stáhni program, který ti bude měřit teploty, například HWMonitor je přesný. Pokud je notebook v záruce, tak bych do něj vůbec nelezl, chladící podložka by samozřejmě pomohla, ale zázraky nečekej, toto je moje osobní zkušenost. Pokud víš jak na to, tak ho otevři a vyfoukej větrák, popř. vyměň pastu na chladiči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 pokavaď se ti vypíná tak nějaké profouknutí nepomůže.Reklamuj ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Kamarád má notes a má na koávesnici funkci FN+F10 a zapne se mu herní režim, při kterym bežej větráky rychlejc. Když to vypne tak se mu taky přehřeje notes, ale jakmile to zapne a hraje tak je to v pohodě ;). Jinak zjisti co se ti přehřívá. Nezakrýváš třeba nějaký ten větrák. A ještě můžeš zkusit podložit notebook nějakou knížkou, aby tam byla větší mezara pro zvduch u větráků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Tak jsem měřil a ntb při hraní WoW Cata na střední detaily 79 stupnů, pak se vypl. Skusil jsem ntb podložit knížkou a je po problémech =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Podložka by ti na tohle pomohla určitě stejně dobře jako pomohla mě, když se mi ntb. přehříval tak jsem si koupil nejlevnější podložku jenom n zkoušku zda-li to vyřeší můj problém a vyřešilo ho to krásně... a ta podložka stojí nějaká levná 120,- kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Dobrá, díky moc za vaší ochotu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 nevim co to je za blbost aby se při 79 vypl, zkus to profouknout a kdyby ses v tom chtěl vrtat (přijdeš asi o záruku, jestli pc potřebuješ momentálně tak na něm prostě nehraj a pak to řeš) tak vyměnit teplovodivou pastu nebude od věci 79 stupnu mělo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avedre Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 V záruce bych do toho nelezl. Pastu vymění i v servisu v rámci záruky (bude to to první co udělají) a nepřijde o záruku. Podložka určitě pomůže a ani zmíněné očištění mřížky u větráku nemusí být od věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Jednoznačná reklamace.79 stupňů není na vypnutí přístroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.