Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, k narozeninám (31.8.2011) jsem dostal Notebook HP G62 (Intel Core i3 2,4Ghz, 3GB RAM, ATi Radeon HD 5470 1GB) A při větší zátěži jako je hraní her (WoW Cataclysm, FIFA 12, Mass Effect 3, Mafia II, Skyrim, NFS: The Run, Crysis 2, AC: Revelations....) Se mi Notebook po cca. 20ti minutách vypne. Je to přehříváním, nevím jestli tomu pomůže nějaká chladící podložka jinak o notebook se starám dobře a vždy ho mám položený na dřevěném psacím stolku. Notebook je tedy ještě v záruce ale ptám se jestli to nejde udělat nějak tak, abych bez něj nemusel měsíc být, PC je pro mě celkme nezbytný a stolní PC mám momentálně také na reklamaci..

Odesláno

Za prvé si stáhni program, který ti bude měřit teploty, například HWMonitor je přesný. Pokud je notebook v záruce, tak bych do něj vůbec nelezl, chladící podložka by samozřejmě pomohla, ale zázraky nečekej, toto je moje osobní zkušenost. Pokud víš jak na to, tak ho otevři a vyfoukej větrák, popř. vyměň pastu na chladiči.

Odesláno

Kamarád má notes a má na koávesnici funkci FN+F10 a zapne se mu herní režim, při kterym bežej větráky rychlejc. Když to vypne tak se mu taky přehřeje notes, ale jakmile to zapne a hraje tak je to v pohodě ;). Jinak zjisti co se ti přehřívá. Nezakrýváš třeba nějaký ten větrák. A ještě můžeš zkusit podložit notebook nějakou knížkou, aby tam byla větší mezara pro zvduch u větráků.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu