T.z.V. Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Hledám někoho, kdo má zkušenosti s RGH a udělal by mi instalaci na počkání a řekl co a jak dále. Uvítám Opavu a okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Duben 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Nikdo není? Klidně i Ostrava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Ja jsem z ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Duben 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Kolik by mě stál RGH? A jak dlouho by to trvalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 1300 a vetsinou to je tak za 2-3 hodky zalezi na tom jkay to je xbox a s jakou pameti (v pripade fat jasperu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Duben 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Mám verzi Xbox 360 Slim 4GB a revizi Trinity. Je lepší už teď zakázat přístup na Xbox Live? Můžeš mi napsat jako soukromou zprávu, kde bydlíš, tedy s číslem popisným, ať vím kde to je, Ostravu moc neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.