Romix Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Chtel bych se zeptat jaky externi HDD pouzivate pro xbox? Mam doma Samsunga, ale ten mi xbox nebere, tak bych chtel poridit nejakej novej, ale nechci zase riskovat, ze by v Xku nejel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Podle mě by měl jet každej, kterej má FAT32 formát :)) Sám používám 3 různý a všechny jedou v pohodě :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Muj ma format NTFS a na Fat 32 naformatovat nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 použij nějakej Partition magic (třeba tenhle http://www.partition-tool.com/download.htm) a naformátuješ cokoliv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Funguje každý , ale Windows ti nezformátuje externí HDD na správný formát FAT 32 . Musíš použít jiný program . Já používám EASEUS Partition Master 9.1.1 Home Edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Ted to zkousim... Jen doufam, ze to nebude blbnout jak flashka...ta je klasicky na fat32, ale obcas ji xbox nacte, obcas ne a pokud ji nenacte, tak ji dam zpet do PC a data jsou poskozena...musim zformatovat a nahravat znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Tak jsem to preformatoval na Fat32 a xbox to ve FSD nenasel..vubec to nevidi. Kdyz najedu do NXE a dam system setings a vejdu do nastaveni Storage Devices, tak tam HDD vidim. Ale jakmile se ho snazim konfigurovat, napise to: There was a problem performing that action. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Protože xbox si umí na svůj formát (FATX) naformátovat pouze zařízení do 16GB a víc prostě neumí. Hledals ho ve file manageru (nebo jak jsi zjistil, že ho xbox nevidí?)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Jojo ve File Manageru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Tak ho máš naformátovaný špatně - zatím jsem se nesetkal s tím že by to nešlo . Ale párkrát jsem již řešil špatně naformátovaný externí HDD , takže ho xko nevidělo . Třeba proto že nebyl naformátovaný jako primární HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Mam ho jako primarni HDD...a PC ho take vidi jako Fat32... Tak nakonec se to podarilo. Ovsem stejny problem jako s flashkou. Disk se sice ve filemanageru nacte, ale kdyz jej otevru, nic na nem neni, pritom jsem na nej nahral 2 hry. Pak to dam do PC a data jsou poskozena, tak musim zase formatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Jakým programem jsi ho na FAT 32 formátoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 EASEUS Partition Master Home Edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Tak to potom nechápu a ještě jsem se s takovým případem nesetkal . Každopádně podle mne jedině proto že jsi něco udělal špatně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Zkusim to jeste nejak vyresit. Kazdopadne dekuju za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefs Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Já jsem formátoval exterák v xku (500GB Seagate-samsung) a naformátovalo mi h normálně na 495GB a ne žádnejch 16gb taky divný ale šlo mi to. moje zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Minimální požadavky na jednotku USBAby bylo možné jednotku USB flash použít s konzolou Xbox, musí splňovat tyto požadavky: úložná kapacita alespoň 1 GB, formát systému souborů Windows FAT32. Formáty Macintosh a Linux nelze použít. Poznámka: Použití jednotky USB flash, která tyto minimální požadavky nesplňuje, může významně ovlivnit výkon konzoly. Formátování jednotky USB flash Před naformátováním jednotky USB flash jako paměťového zařízení pro Xbox ověřte, že máte nejnovější aktualizaci softwaru konzoly. Jako úložiště konzoly Xbox lze naformátovat až 16 GB úložného místa jednotky USB flash. Poznámka: Pokud se zobrazí zpráva „Can’t configure“ (Nelze konfigurovat), jednotka USB flash nesplňuje minimální požadavky. Text přímo od M$ ;) Takže pokud to psalo, že to nelze, tak to bylo tím (jak už jsme zjistili), že disk neměl FAT32 formát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.