Stejcek Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Ahoj, prosím vás, mám takový problém, zakoupil jsem si nový ovladač k PS 3 - nabil ho, ale když ho chci připojit blikají pouze 4 tečky a nepřipojí se. Díky za každou radu =´) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zurik007 Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Ahoj, prosím vás, mám takový problém, zakoupil jsem si nový ovladač k PS 3 - nabil ho, ale když ho chci připojit blikají pouze 4 tečky a nepřipojí se.Díky za každou radu =´) Ahoj , tak to jsem rád , že nejsem uspěchaná lama jenom já. Jednoduchá rada - po nabití musíš propojit ovladač s konzolí kabelem. Pak bude vše OK. Jinak já už skoro běžel ovladač reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stejcek Odesláno Duben 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Díky mockrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stejcek
Ahoj, prosím vás, mám takový problém, zakoupil jsem si nový ovladač k PS 3 - nabil ho, ale když ho chci připojit blikají pouze 4 tečky a nepřipojí se.
Díky za každou radu =´)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts