Flack Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Ahoj,minuly tyden mi proste umrel notebook - jel v pohode,najednou "click" a ted nejde ani zapnout...potrebuji ho dat do opravy nekde v Brne,doporucujete nejakou? Cenove dostupnou,vstricnou (potrebuji zalohu hdd) a mozna i v ramci moznostech rychlou. Dekuji moc za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 Jestli jsi ještě nenašel,tak si to dej do HWservisu (použij google a najdeš),jsou též z Brna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Díky moc za radu :) dal jsem to na doporučení do abaxu, je v háji základovka (slotová grafika, nevím přesně co to je a jak moc to je potřeba, když mám grafiku externí), oprava na 4 litry, jsem z toho naštvaný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.