LukeFF Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Prosím Vás, je tu někdo, kdo by mě dokázal objasnit, proč mě normální hry XGD3 např. GEARS OF WAR 3, LEGO HARRY POTTER 5-7 a další na XBOXU jedou bez problému a na KINECTU nerozjedu, ale zhola nic (Kinectimals:now with bears, Your Shape:fitness evolved 2012). Mám LT+2.0. Za jakoukoliv radu předem děkuji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Aktualizoval jsi nastavení Kinectu(hra to vetsinou vyzaduje)? Popř. zkus nastavit rozpoznávání obličeje v Kinect settings (Y). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Můžeš přiblížit co to přesně dělá/píše ?? Načte ti to vůbec kinect po zapnutí? (je v pravo dole v rohu a můžeš na něj zamávat?) Někdy pokud nemáš úplný dashboard stačí ho jen přeinstalovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeFF Odesláno Duben 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Dash - 2.0.13604.0 Chybová hláška je z 90% disk nečitelný, vyčistit disk a restartovat konzoli a 10% nepodporovaný disk, ale je zvláštní, že se mě hry bez problému nainstalují do HDD, ale když je chci spustit objeví se výše uvedené texty!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.