Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

KINECT vs XGD3??


LukeFF

Otázka

Prosím Vás, je tu někdo, kdo by mě dokázal objasnit, proč mě normální hry XGD3 např. GEARS OF WAR 3, LEGO HARRY POTTER 5-7 a další na XBOXU jedou bez problému a na KINECTU nerozjedu, ale zhola nic (Kinectimals:now with bears, Your Shape:fitness evolved 2012). Mám LT+2.0.

Za jakoukoliv radu předem děkuji!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Dash - 2.0.13604.0

Chybová hláška je z 90% disk nečitelný, vyčistit disk a restartovat konzoli a 10% nepodporovaný disk, ale je zvláštní, že se mě hry bez problému nainstalují do HDD, ale když je chci spustit objeví se výše uvedené texty!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je pravda, že nemám Lite-on Ihas a používám Lg GH22NS50, ale doposud mě šli bezproblémově veškerý XGD3 hry rozhodit, až teď přišel pan Kinect a jeho nevole vůči rozjetí her pro něho. Takže to mám chápat, že je na čase k obměně vypalovačky?? Je to možné a já se nepřu, ale pak proč mě ostatní XGD3 hry fungují zcela vpořádku???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Téměř každá XGD3 hra obsahuje v rozšířené části množství kontrolních součtů, ale může tam být i prázdné místo. To co se v konkrétní části skrývá neumí říct ani ABGX a nelze tak zaručit, že po neúplném vypálení hra půjde nebo naopak nepůjde. Že ti předtím vypálené hry šli je spíš věc náhody. Hry pro kinect zjevně obsahují v rozšířené části data pro kontrolu, které znemožňují spuštění s různými hláškami typu "nečitelný disk a nepodporovaný disk". Díky tomu že máš LT+ v2.0 jsi na tom možná lépe než ti co mají LT+ v3.0 a vypalují stále neúplné disky, těm XGD3 hry většinou fungují, dost sporadicky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Děkuji za podrobnější vysvětlení mého problému. Zdá se to být vcelku logické. Škoda jen, že jsem synovi slíbil Kinectimals a teď to vypadá, že budu muset sáhnou po originálu,protože není dobré, když dospělí nedrží slovo!!Každopádně DĚKUJI za Tvůj čas i ochotu k řešení tohoto problému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Řešení by bylo celkem jednoduché, kdyby jsi to napsal před několika měsíci. Zhruba v tu dobu bylo ještě na trhu dostatek mechanik Lite-On, které šli upravit s pomocí FW BurnerMax. Dnes už vypalovačky běžně nejsou, nahradily je novější modely, které neumožňují do mechaniky nahrát tento FW, protože mají buď jiný typ řídícího čipu, nebo jsou celkově hardwarově jiné a prostě nekompatibilní. Jednoduše řečeno, jen ta slavná revize B je vhodná, jakákoliv jiná nejde použít. V sekci bazar jsem už viděl nějakého "chytrého" pána, který tyto mechaniky prodává za nehorázných 1000 Kč. Nicméně pokud by se ti někde tuto mechaniku podařilo sehnat, doporučoval bych nechat konzolu flashnout na LT+ v 3.0 a hry kontrolovat v ABGX, načež vypálit na upravené liteonce, pak bys neměl mít problém s jakoukoliv hrou.

Poznámka: Tyto informace se vztahují k aktuálnímu datu. V budoucnu se situace může lišit a toto nemusí být správné informace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jsou to níže uvedené modely mechanik od firmy Lite-On. Písmeno B zančí firmware mechaniky, jakékoliv jiné písmeno značí jiný FW, který nelze nahradit upraveným FW BurnerMax

iHAS124B

iHAS224B

iHAS324B

iHAS424B

iHAS524B

iHAS624B

Existuje ještě možnost sehnat mechaniku Asus, která je licenční Lite-On a jejich modely přesně sedí s těmi od liteon, jen mají jiné označení. Jaké přesně označení a jak provést tzv. crossflash, se dozvíš ZDE.

edit: ještě lze mechaniku koupit už upravenou u uživatele drak3go, ale cena je vyšší než byla původní, kdy mechaniky byly běžně skladem. http://console-forum.net/tema/126495-p-siroka-nabidka-produktu-xecuter-pcb-pro-mechaniky-9504-0225-0401-1071-a-dalsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu