RonnieCZ Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Mam X360S 4GB verzi s dokoupenym 320GB diskem a kdyz zacnu hrat jakoukoli hru, tak se me to vzdy zepta kam chci ukladat data (disk, xko nebo cloud). Da se nejak nastavit aby to slo vzdy na disk a porad se me to neptalo? Diky. PS: Nefunguje mi vyhledavani... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 podle me si to nevyberem natrvalo, ale kdyby to nejak slo nastavit tak bych se tomu nebranil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Nejde to, záleží na tom jak je to "naprogramované" v samotné hře. Některé hry fungují tak, že to vybereš jednou, některé to chtějí vybírat při každém spuštění. V nastavení xboxu zatím neexistuje žádná volba primárního úložiště, to by se celkem hodilo, taky mě to nebaví pořád vybírat kam se mají ukládat a odkud číst uložené pozice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RonnieCZ
Mam X360S 4GB verzi s dokoupenym 320GB diskem a kdyz zacnu hrat jakoukoli hru, tak se me to vzdy zepta kam chci ukladat data (disk, xko nebo cloud). Da se nejak nastavit aby to slo vzdy na disk a porad se me to neptalo?
Diky.
PS: Nefunguje mi vyhledavani... :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.