Batista123654 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Dobrý den. Zakládám toto téma, protože diablo vyjde již 15.5.12 Veškeré info zde :!:http://eu.battle.net/d3/en/:!: Představoval bych si vytvořit nějakou komunitu, abychom mohli jako "znamí" zahrát online Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Na Diablo III - se dá použít jenom tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Kde máte předobjednáno? BTW. co říkáte na betu, jak byla do 1.5. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 tak předobjednáno v GameLeader, muj battletag je Malinois1977#2322. D3 bude hra desetiletí :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Kde máte předobjednáno? BTW. co říkáte na betu, jak byla do 1.5. ? perfektni, ale hrozne jednoduchy, a to i ve vice lidech :) ta normal obtiznost bude pro silny casualy, spis se tesim na vyssi obtiznosti, tam se teprve uvidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Jono, obtížnost normal není moc výzva, ale myslím si že chcípat budu stejně :D A od Nightmare dál už budu rozbíjet klávesnici, nebo spíš myš uklikám. Prvně si hru projedu určítě za barbara a witch doctora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 nj ja byl spis dycky pro support a heal, takze monk :) - takovej radoby palat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Je mi jasné, že budu heretic, ale předobjednáno nemám. Nebudu kupovat první den, i když hru jako takovou docela sleduji. Počkám si na recenze uživatelů a podle toho se zařídím. Z postav se mi nejvíc líbí Demon Hunter. Ale ani Monk nevypadá tak zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Já si snad zatím za celej život předobjednával tak 2 hry. Jinak sem taky vždycky čekal na recenze atd. Ale věřím že Blizz nezklame a beta se mi taky líbila, takže nemám na co čekat. Monk je taky sympaťák no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 už koupen klič do D3. K te jednoduchosti normalu ehm je pravda ani jednou jse neripl no ale beta ma sníženou o 30% obtížnost oproti finalní verzi takže v utery v 00:01 se ukaže jake to bude opravdu. Na D3 novinky vřele doporučuji www.diablofans.cz chlapaci se o ten web perfektně staraji a každou neděli v 19:00 jsou steamy hry a povidani o hre. witch doctor to jisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 moc se mi ta hra nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Jeden celkem výstižnej obrázek z 9gagu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Omlouvám se, že odpovídám až teď. Můj tag Batista#2716 Koupil jsem na aukro key4you - (tak snad přijde) A betu jsem nehrál :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 = INFERNO bude pořádná výzva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 [ATTACH=CONFIG]16960[/ATTACH]Jeden celkem výstižnej obrázek z 9gagu :D no vidim to na opětovný zacatek nolife :D to batista: neboj ja od nich kupoval SC2 kompletni wow a ted i D3 snad to dojde v pondeli maji psany 2 dny dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Je to tady chlapci a děvčata PC http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe MAC http://us.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.app.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 5dní před vydaním stahovat dwnloader :D závisláci, radši zchlaďte žízen tenhle víkend při path of exile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Chlapi, co máte objednáno D3 od Key4you z aukra, dejte vědět, až vám kód dojde :D doufám, že to bude zejtra do tý půlnoci no. BTW. instalace je možná už zítra od 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 scorpys ja doufam ze to dneska dojde chci zacit hrat tak od 2 rana, jinak zapařim bohužel jen starter edition :( a samozrejmne jestli to dnes nedojde tak davam negativ a rovnou 2 :D ten kdo to sosl z tech downloaderu tak muze sosat znovu viz odkaz nize :D a je tam i odkaz na novy downloader http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/New_Downloaders_for_English_and_German-12_05_2012#blog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Nevím jak ostatním, ale mě se instalátor aktualizoval automaticky při spuštění. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 mne to pri spusteni setup hodilo error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Jo, mě se taky stáhlo jen nějakejch 50 MB k těm 7,6 GB, nemusí se to stahovat znovu. Taky napařím negativy no, jestli ten kód nedojde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 hlavne jsem zvedavy jestli budou eventy jako uber diablo a uber tristam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 To jsou boss eventy ne? to určitě něco bude. Doufám, že v 00:01 budu už loglej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 no teoreticky by se mnelo dat hrat hned od 17:00 našeho času na asii :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.