hamsterkocz Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Ahoj tak včera ja ♥♥♥♥♥ nechtěně pohl s xkem a poškrabalo se mi cd na šel jsem ňáke obchody které to zpravujou třeba playcentrum.cz hryps2.cz a JRC(nevím jestli se to tam dá poslat poštou) tak kterou by jste mi doporučili nebo pokut znáte aji někho jiného tak to sem napište ale musi to tam jít zaslat poštou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Zkusil bych Playcentrum, jsou celkem slušní. Ale myslim že pobočku maj jenom v Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Květen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Ja už jsem to posla do hryps2 a dneska mi to přišlo oprava stála 33kč+dobírka takže 133 a funguje to.Můžu jen doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.