Kony111468626620 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2012 No neviděl jsem včera ten zápas celej, ale když jsem viděl kousky tak tam byl Štěpánek sám proti Švédům... Připadalo mi že nás docela držel, kromě toho druhýho gólu to byla docela smůla :( ... No ale co sem tak četl tak zas "znalci" psali, že chytal strašně a že by měl chytat jen Kovář. Nemůžu to posoudit tak jak to vidíte vy ? ať jsem v obraze ;) Myslím si teda, že máme v brance jistotu i když ani jeden nechytá NHL, ale zas se mi nelíbí tak euforie okolo Kováře, přecejen nemůže nikdo (kromě volů :D) srovnávat nulu proti norům s třema gólama od švédů ? Myslím si že tímhle se akorát Kovář může dostat pod zbytečnej tlak... Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2012 Včera Štěpánek zachytal dobře, první gól byl smolný, že Franzen shodil Blaťáka na Štěpánka a pak dal do prázdné, druhý gól byl taky smolný. Citovat
Dunky Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2012 Norsko:Rusko - rozhodčího upálit za to, co předvedl Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2012 stane se, jsou to jenom lidi. Ale mohl si zavolat aspoň no. Citovat
Dunky Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2012 Právě proto, že ani nezavolal je to zvíře Citovat
kuba741 Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 6, 2012 a hlavne mu za to platej a od toho je profesional aby to posoudil dobre Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2012 na rozhodování máš zlomkek sekundy. Je to fakt hodně těžké. Chyby k tomu patří. můj tip na zítra Česko 3:2 Norsko Citovat
kuba741 Odesláno Květen 7, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2012 kovar super vykon proti norum ted maj 2 dny na to se probrat jinak to bude v prdeli mame stesti ze mame body a jsme stale ve hre ve skupine o 2 nebo 1 misto Citovat
perrek Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2012 skoda ze super vykon predvedl jenom Kovar...ten hokej fakt stoji za ho-vno Citovat
kuba741 Odesláno Květen 7, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2012 hledaj se no :( ale verim ze se to zvedne btw tabulky aktualizovany a zapas cesko norsko tu bude tak cca o pulnoci ;) Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2012 zatím je to bída děs. puky jim přeskakujou, nevystřelí... jinak: Roman Polák ze St. Louis Blues i když by moc chtěl, tak národní mužstvo neposílí z důvodu zranění. Citovat
Dupenka Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2012 Docela to teď hrajeme naprd, ale ta poslední třetina, to byl aspoň trochu pohyb a střely na bránu, jinak USA mě překvapili s Kanadou jak je porazili a dneska Slováci porazili USA, což jsem se divil a ještě k tomu jsem vsadil na USA:( Citovat
Kony111468626620 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2012 Jen jestli naše neuspává ta nudná atmosféra v hale. Nepamatuju si, že by na předchozích MS chodilo tak málo lidí... Sice chápu, že zápasy jako Česko, Dánsko moc netáhnou, ale z Norska to nemaj zas tak daleko a hlavně teď jak hráli domácí švédi a stejně poloprázdno.... Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2012 tak tak, ta návštěvnost je hodně bídná, troufnu si říct že tu chodí víc lidí na 1. ligu. Doufám že aspoň od čtvrtfinále bude divácká kulisa o poznání lepší. Citovat
romik Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 Hledají se, to je dobrá hláška :lol: Prostě na to tento rok nemáme, smiřme se s tím pánové. Se Švédy jsme neměli šanci, přehráli nás po všech stránkách. Proti Dánsku to byla náhoda, byli lepší než my. Podívejme se, jak si s nimi pohráli Švédové. A včera znovu, Norové byli lepší, proto nás taky přestříleli 27:31, takže letos se můžeme rovnat Dánsku a Norsku, ovšem musíme ještě zamakat :D Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 vždyť jo, hlavně že se mi všichni před MS smáli a říkali že jsem blbec.. koho tipujete na titul? Já bych to viděl na Švédsko Citovat
romik Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 Já jsem hodně velký optimista, ale když to letos vidím, tak musím uznat, že je to nejslabší kádr, co byl kdy na MS. Musel by se stát zázrak, abychom utrhli nějaký úspěch. Citovat
kuba741 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 tady je zapas cesko norsko: http://www.youtube.com/watch?v=Ni0Q23MADYQ&feature=youtu.be btw:podle jmen slabej tym nemame prave v utoku to mel byt puvodne mazec ted maj 2 dny na to se sehrat tak doufam ze se sehrajou a bude to tam litat,z nhl by meli pomoct voracek a jagr coz by byla parada a jeste novinka!nashville vypadnul v nhl coz znamena ze je volny martin erat ;) Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 Kubo, to ten poslední match dneska vypustí aby mohli dojet na MS, kde stejně moc šanci nemáme nebo jak to vidíš? Já jsem říkal že jsme slabí v bráně a Kovář zatím chytá výborně. Škoda že Had chce mít na postu jedničky Štěpánka. Citovat
kuba741 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 mohl by dat kovare jako jednicku teda alespon doufam btw jak ja to vidim?ja jim verim jsou akorat nesehrany nerozehrany hledaj se a do toho jeste ta psychika ty hrace co my tam mame na to rozhodne maj,je jeste hodne brzo je zatracovat Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 dle mého názoru by se dal postavit 2x tak silný tým. Problém je v tom že našim hráčům přeskakujou puky hokejku, málo střílíme a nedokážeme si vytvořit nebezpečnější šance. Třeba včera s Norskem, byli jsme v útočné třetině a Norové k nám hodně rychle přistupovali z čehož vyplynulo že jsme hráli po rozích a za bránou, a z tama se přece jen góly dávají špatně. Citovat
kuba741 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 ja verim tomu ze to pujde nahoru :) Citovat
radek1993 Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 erat vypadl vcera z nhl mohl by jit hrat :D Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 Kubo: to by mělo, jinak nás porazí Němci i Lotyši :D Citovat
kuba741 Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 u toho zapasu s lotysema se ukaze vsechno ;) btw na ms 1996 kdy zacla zlata era hokeje jsme remizovali s norama 2:2 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.