Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ms 2012 v hokeji/Švédsko,Finsko-diskuzni topic,a mnoho dalsiho v topicu vice

Recommended Posts

Odesláno

No neviděl jsem včera ten zápas celej, ale když jsem viděl kousky tak tam byl Štěpánek sám proti Švédům... Připadalo mi že nás docela držel, kromě toho druhýho gólu to byla docela smůla :( ... No ale co sem tak četl tak zas "znalci" psali, že chytal strašně a že by měl chytat jen Kovář. Nemůžu to posoudit tak jak to vidíte vy ? ať jsem v obraze ;)

Myslím si teda, že máme v brance jistotu i když ani jeden nechytá NHL, ale zas se mi nelíbí tak euforie okolo Kováře, přecejen nemůže nikdo (kromě volů :D) srovnávat nulu proti norům s třema gólama od švédů ? Myslím si že tímhle se akorát Kovář může dostat pod zbytečnej tlak...

• Odpovědi 144
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Hledají se, to je dobrá hláška :lol:

Prostě na to tento rok nemáme, smiřme se s tím pánové. Se Švédy jsme neměli šanci, přehráli nás po všech stránkách. Proti Dánsku to byla náhoda, byli lepší než my. Podívejme se, jak si s nimi pohráli Švédové. A včera znovu, Norové byli lepší, proto nás taky přestříleli 27:31, takže letos se můžeme rovnat Dánsku a Norsku, ovšem musíme ještě zamakat :D

Odesláno

tady je zapas cesko norsko:

http://www.youtube.com/watch?v=Ni0Q23MADYQ&feature=youtu.be

btw:podle jmen slabej tym nemame prave v utoku to mel byt puvodne mazec ted maj 2 dny na to se sehrat tak doufam ze se sehrajou a bude to tam litat,z nhl by meli pomoct voracek a jagr coz by byla parada

a jeste novinka!nashville vypadnul v nhl coz znamena ze je volny martin erat ;)

Odesláno

dle mého názoru by se dal postavit 2x tak silný tým. Problém je v tom že našim hráčům přeskakujou puky hokejku, málo střílíme a nedokážeme si vytvořit nebezpečnější šance. Třeba včera s Norskem, byli jsme v útočné třetině a Norové k nám hodně rychle přistupovali z čehož vyplynulo že jsme hráli po rozích a za bránou, a z tama se přece jen góly dávají špatně.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu