miskoaaa Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 zdravim, nevie mi niekto poradit ako mam zdolat zapas za Johna Cenu & MVP versus Orton & Legacy? Vsetky RTWM mam prejdete a na tomto zapase za JOhna Cenu som stroskotal a hrajem to uz asi mesiac a stale mi ukaze na konci len REMATCH alebo EXIT , uz neviem co mam robit, poradte niekto kto to uz presiel ze vlastne co mam spravit.DAKUJEM ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Pokud to máš stáhnuté tak skus najít na internetu verzi z větším počtem GB. Pokud koupené tak to ti neporadím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Stím to nemá nic společného ne? Podle mě záleží na typu zápasu , musíš podle mě zakončit uplně jinak než si to doposud dělal ale nevím moc sem to nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Některý hry to tak maji už několikrát se mi stalo že sem se ve hře zaseknul a nepustilo mě to dál ale to co říkáš ty to je taky varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
justice Odesláno Červenec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2013 zdravim, nevie mi niekto poradit ako mam zdolat zapas za Johna Cenu & MVP versus Orton & Legacy? Vsetky RTWM mam prejdete a na tomto zapase za JOhna Cenu som stroskotal a hrajem to uz asi mesiac a stale mi ukaze na konci len REMATCH alebo EXIT , uz neviem co mam robit, poradte niekto kto to uz presiel ze vlastne co mam spravit.DAKUJEM ! treba odpocitat Ortona ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.