miskoaaa Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2012 zdravim, nevie mi niekto poradit ako mam zdolat zapas za Johna Cenu & MVP versus Orton & Legacy? Vsetky RTWM mam prejdete a na tomto zapase za JOhna Cenu som stroskotal a hrajem to uz asi mesiac a stale mi ukaze na konci len REMATCH alebo EXIT , uz neviem co mam robit, poradte niekto kto to uz presiel ze vlastne co mam spravit.DAKUJEM ! Citovat
Luke-Hardy Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2012 Pokud to máš stáhnuté tak skus najít na internetu verzi z větším počtem GB. Pokud koupené tak to ti neporadím :D Citovat
AssasinDaca Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2012 Stím to nemá nic společného ne? Podle mě záleží na typu zápasu , musíš podle mě zakončit uplně jinak než si to doposud dělal ale nevím moc sem to nehrál. Citovat
Luke-Hardy Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2012 Některý hry to tak maji už několikrát se mi stalo že sem se ve hře zaseknul a nepustilo mě to dál ale to co říkáš ty to je taky varianta. Citovat
justice Odesláno Červenec 29, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2013 miskoaaa napsal: zdravim, nevie mi niekto poradit ako mam zdolat zapas za Johna Cenu & MVP versus Orton & Legacy? Vsetky RTWM mam prejdete a na tomto zapase za JOhna Cenu som stroskotal a hrajem to uz asi mesiac a stale mi ukaze na konci len REMATCH alebo EXIT , uz neviem co mam robit, poradte niekto kto to uz presiel ze vlastne co mam spravit.DAKUJEM ! treba odpocitat Ortona ... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.